Skip to main content
  • 20.12.2011.

Poklanjamo ulaznice za splitsku Božićnu Dance Koridu

Blagdanske radosti su iza ugla, a pa tako i veliki party u Spaladium Areni. Božićna Dance Korida pod kormilom Damira Cuculića predstavlja veliki povratnički tulum kultne emisije Top DJ Mag.

Za one koji nisu bili dio tog nezaboravnog doba Damir Cuculić je još devedesetih godina u suradnji s Irenom Šćurić pokrenuo prvu TV emisiju elektroničke glazbe Top Dj Mag i tako utjecao na razvoj hrvatske elektronske scene. U korak sa svjetskim događanjima iz manjih party projekata Cuculić je napravio i prviUnder City Rave te nezaboravne Future Shock partije. Nakon pet godina izbivanja sa scene na nagovor prijatelja odlučio se vratiti i organizirati povratničku turneju u sklopu koje će na Božićnoj Dance Koridi nastupiti po prvi put u Splitu Ludvig i Go Cut, osnivači projekta Astralis, ambasador hrvatskog elektronskog zvuka Petar Dundov i Mr. Dj Dario bez kojeg bi bilo teško zamisliti domaću techno scenu. Pripremljeno je i posebno ugodno iznanađenje angažiranjem Pillea da nastupi u programu iza ponoći, a osnivač Acilectro etikete će opravdati zbog čega je jedan od nosioca splitske scene zadnjih desetak godina.

Nakon što su u Americi pobrali nagrade za prvi hrvatski dokumentarni film o elektronskoj glazbi – „Astralis – Institucija“ Ludvig i Go Cut u borbenu splitsku Koridu dolaze pokazati najbolje što znaju i dokazati da je Astralis s razlogom i dalje omiljeni program ljubitelja elektronskog zvuka. S techno puta ne može skrenuti ni naš vizionar Petar Dundov koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere kvalitetom prezentirao svoju zemlju diljem svijeta. Brojni nastupi u najboljim svjetskim klubovima poput Berghain ( Berlin ), Cocoon ( Frankfurt ), Barraca ( Valencija ), Solyanka ( Moskva ), Unsound Festival (New York ), KaZantip (Ukrajina) i redovno izdavanje novih ploča za belgijsku etiketu Music Man mogu i ovu Petrovu radnu godinu zaljučiti uspješnom pa razloga za slavlje neće nedostajati. Mr. Dj Dario danas pušta jednako revno kao u doba projekata koji su ga izdigli: Kraljevstvo, Perfection i Old School, a njegov electro i techno još uvijek stvaraju euforiju među mlađim generacijama clubbera dijem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka. Kad sve zbrojimo božićnoj euforiji nema kraja.

{soundcloud}https://soundcloud.com/mrdjdario/mr-dj-dario-techno-live-mix{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/djludvig/10mix-by-ludvig{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/r_co/petar-dundov-purecast-007{/soundcloud}

Ukoliko vam povratnička turneja nije dovoljna, prije ponoći se možete zabaviti uzzagrijavanje Kreše & Zrne (klub Mansion – ex Pirahna, r'n'b) koji će pripremiti pozornicu za miljenike ženskih pogleda, dečke iz Connecta koji prvi puta nastupaju u Splitu. Prijelaz između ova dva djela programa pripada uvijek dobro rasploženom Luci Montecchiju i njegovom istančanom house i disco ukusu po odabiru publike uz pratnju saxofoniste i perkusioniste.

Program Božićne Dance Koride počinje od 20 sati i trajat će sve do 06 sati. Svoju ulaznicu po cijeni od samo 30kn možete kupiti u pretprodaji na sljedećim lokacijama: Caffe bar Paradiso (vrh Marmontove), Caffe bar Puls, Kavana Ćakula (Riva) i Caffe bar Blue Eyes (Spinut).

Poklanjamo 5×2 ulaznice za veliki splitski party, a ono što trebate napraviti je odgovoriti točno u komentaru, koje godine je nastala kultna emisija Top DJ Mag. Slučajnim ćemo odabirom izvući 5 dobitnika do subote u 14h. Vidimo se u Spaladium Areni!

Pratite novosti na Facebooku Božične Dance Koride !

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju