Skip to main content
  • brucosijada fer
  • 7.11.2012.

Posljednje pripreme za Brucošijadu godine

Preostalo je objaviti imena da bi se kompletirao popis izvođača i podjeliti koju ulaznicu za ovogodišnju Brucošijadu FER-a koja se održava 9. studenog u prostoru fakulteta.

Naslovna foto

brucosijada fer

Do sad objavljenim imenima pridružuju se Elemental, Erotic Biljan & His Heretics, Justin’s Johnson, Spremište te Dance Department kolektiv na electro flooru i nezaobilazni KSET Caffe.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dance-department-1/midnight-at-the-disco{/soundcloud}

Karte od 55 kn i za brucoše FER-a po cijeni od 35 kn mogu se naći na niže navedenim prodajnim mjestima. Brucoši svoje karte mogu nabaviti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa. Na sam dan Brucošijade karta će koštati 65 kn.

–    KSET, Unska 3
–    aula FER-a, Unska 3
–    Studentski centar, Savska 25
–    glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13
–    Dirty Old Shop, Tratinska 22.

Legendarni program KSET Caffe okupirat će KSET tokom cijele Brucošijade. Znate što očekivati: bezvremenske hitove, trash 80-ih i 90-ih i FIFA blok, a vjerojatno će se zavući i pokoji novi hit nepresušne riznice kvalitetne glazbe domaće estrade.

Mi vas darujemo 2×1 ulaznicom, a da bi se našli na popisu ovogodišnje urnebesne Brucošijade FER-a u komentaru na članak kratko napišite čijem se nastupu na Brucošijadi najviše veselite i zašto? U slučaju teške odluke likeovi vam idu u prilog. Dobitnike objavljujemo u četvrtak.
 

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2