Skip to main content
  • alt
  • 4.08.2014.

Rani kolovoz u Culture Clubu Revelin

Program u kolovozu u Culture Clubu Revelin  otvorit će dvije rezidencije, MTV Hits i DancElectric Residency.

 
Dva izdanja MTV HITS Mash up  partyja, 5. i 12. kolovoza, donose hitove aktualnih MTV Dance & MTV R&B top lista kroz koje će vas provesti DJ Chris Twist- službeni MTV rezident u Hrvatskoj zadužen za odabir aktualnih i klasičnih MTV hitova. DANCElectric Residency nastavlja svoje klupske večeri uz prepoznatljivu kombinaciju intezivnih deep i vokal house ritmova. Ovo izdanje ‘DANCElectric Residency dovodi nam duo Drop Dopers. Drop Dopers je neobjašnjivi glazbeni fenomen nastao u Hrvatskoj početkom 21. stoljeća. Glavni i odgovorni su za širenje #DISKO nereda koji su počeli 2014. godine.
{youtube}UNuIFh4hSyY{/youtube}
 
Wolfpack čine dva dugogodišnja prijatelja koje povezuje ljubav prema glazbi, a u zadnje vrijeme dosta su traženi na festivalima i u klubovima širom svijeta dok u Revelinu nastupaju u četvrtak, 7. kolovoza. Nakon njihova debija 2011. na Tomorrowlandu potpuno su oborili s nogu belgijske zvijezde Dimitri Vegasa& Like Mikea i odmah potpisali za label Smash the House. Njihov remiks trake “Ocarina” s dvojcem Dimitri Vegas & Like Mike jedan je od najtraženijih plesnih elektronskih hitova, koji drži visoku popularnost već više od dvije godine, te je postao i službena TomorrowWorld himna. Cijena ulaznice 100 kuna pretprodaja/ VIP pretprodaja 200 kuna, 150 kuna na ulazu, VIP 250 kuna.
{youtube}IEAuNTdCBT8{/youtube}
 
I ove godine Culture Club Revelin vas uvodi u talijansku atmosferu sa nastupom dubrovačkoj publici poznatih Nicola Amorusa i Dannyja Rome i to 8. i 9. kolovoza. Nicola Amoruso aka Amorhouse je talijanski DJ i producent, više od 10 godina protagonist i rezident u najpopularnijim klubovima južne Italije. Od samih početaka njeguje soul and funky stil a već sa 14 godina posvetio house stilu kada je počeo nastupati kao DJ. Nakon prvih nastupa sa prijateljima ubrzo ga je regrutirao Divinae Follie house hram Južne Italije gdje je nastupao uz svjetski poznate Dj-e kao što su David Morales, Tony Humpries, Little Loue Vega, Joe Claussell, Claude Monnet, Francois Kevorkian i mnogi drugi. Setovi mu variraju od deepa do tech housea, prema osjećaju koje dobije od publike na plesnom podiju, a istančani glazbeni ukus odveo ga je u mnoge poznate svjetske klubove po SAD-u, Francuskoj i Španjolskoj.
{youtube}ywXdY6822Lk{/youtube}
 
Talentirani DJ i producent Danny Roma nastupati je počeo u 16 godini, a proslavio se postavši rezident u klubu Divinae Follie i objavivši singl ‘Polka Divina’. Energični nastupi koji variraju od euro dancea do progressive housea proslavili su ga u klubovima širom Italije, a remiksevi ‘Carnaval de Paris’ i ‘Me Not A Gangsta’ pokazali su da je u pitanju producent o kojem će se još puno pričati.Nicola Amuroso i Dany Roma svakim novim nastupom naprave odličnu zabavu, pa i ne čudi što su svako ljeto rado su viđeni gosti u Dubrovniku. Ulaznice potražite na ulazu kluba po 100 kuna i VIP 150 kuna za oba dana.
{youtube}lSkcSGLG0p0{/youtube}
 
Dijelimo 2×2 ulaznice za nastup Wolfpacka, a sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dva slučajno odabrana dobitnika objavljujemo u srijedu, 6. kolovoza, ujutro.
 
Pretprodajna mjesta:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “INSIDE” ex PARADISO
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT’S UP”
Caffe Pizzeria “BLUE PLANET”
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2