Skip to main content
  • Robinzon party
  • 23.06.2013.

Robinzon u bijelom

Jedinstvena lokacija u svijetu, specijalno dizajniran stage, savršena produkcija i tradicionalno dobra zabava karakteristike su Robinzon partyja.

Naslovna foto

Robinzon party
 
Najveća i sigurno najljepša regionalna dance klubska atrakcija i destinacija ovog ljeta je smještena na obali jezera Modrac – plato restorana Robinzon.
Na tom će se platou 5. srpnja održati Robinzon party s planetarno popularnim njemačkim DJ dvojcem Kaiserdisco koji su već posjetili Tuzlu 2010. godine i to dokumentirali u videu za stvar “In No One’s Shadow”.
{youtube}Ivv8ovibsKc{/youtube}
 
Za potpun ugođaj pobrinut će se izvanredna tehnička ekipa koja će koristiti Line Aray audio sistem ogromne snage, uz vizualnu podršku Martin moving heads sistema te brojnih LED topova i LED ekrana. Uz vrhunsku tonsko-tehničku produkciju tu je i redizajnirani plesni podij kapaciteta 3 000 posjetitelja.
 
Pored navedenih zvijezda, njemačkih Kaiserdisco, koji u svojim najavama željno iščekuju povratak provjerenoj publici, nakon dužeg vremena vašu maštu i granice plesnih mogućnosti stavit će na kušnju i domaća ekipa u sastavu Borg, Cycle Six, John Doe, Woid, Eduy i Emir H.
{youtube}yujLy8p8e-o{/youtube}

ROBINZON PARTY je zabava smještena na egzotičnoj lokaciji kakvom se mogu pohvaliti samo svjetski poznate party destinacije te u cijelosti opravdava epitet muzičkog i zabavnog spektakla godine u regiji, a krije još jednu svoju posebnost – DRESS CODE WHITE i veoma pristupačne ulaznice po cijeni od 5 KM koje se mogu naći kod ovlaštenih prodavača širom TK.  

 
Pet najbržih čitatelja nagrađujemo s dvjema ulaznicama na Robinzon party.
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2