Skip to main content
  • 17.08.2016.

SLAM slave 25 godina u Barbarelli – osvoji upade!

Legendarni klub na otvorenom, Barbarella's u uvali Prosika u Pirovcu, nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri tijekom kolovoza.

Piše: 


U petak 19. kolovoza na rasporedu je 25 godina SLAM-a i Ilija Rudman.

Stuart McMillan i Orde Meikle koji se kriju iza SLAM kolektiva već 25 godina su autoritet za techno i glazbene inovacije unutar žanra. Krajem 80-ih bili su zaslužni za bujanje house scene u Glasgowu, što se prelilo na sverastuću techno scenu u UK-u. Nihova dva i pol desetljeća istraživanja techna odvela su ih na put po svijetu prenoseći njihovu viziju techna, a ostavili su pečat na brojnim plesnim podijima. Uz peti album 'Reverse Proceed’, Slam Radio koji im je donio brojne sljedbenike i Soma etiketu, legendarni producenti pokazuju zašto su i dalje u vrhu glazbene scene. U Barbarelli ćemo čuti kako to zvuči u 4 sata dugom setu.
{youtube}0rlRnwgQric{/youtube}

Ilija Rudman je autoritet na underground sceni, te više od desetljeća kao DJ i producent spaja svoju ljubav prema discu s analognim zvucima. Uz suradnje s imenima kao što su Greg Wilson, Pete Herbert, Mark E, The Revenge, remiksirao je i za imena Under The Shade, Tirk , Bearfunk ili Red Music. Ilija vodi i vlastitu eklektičnu disco etiketu Red-Music Records, a njegova glazba se vrti po cijelom svijetu. Svoje umijeće pokazat će u tri sata dugom setu.
{youtube}4LUrd0wzBhw{/youtube}

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na Entrio.hr i na ulazu u klub Barbarellas po cijeni od 100kuna.

Osvoji 2×2 ulaznice!

– Podijeli članak na svom FB profilu (obavezno uključi opciju JAVNO)

Attend-aj event

U ovom FB postu tagiraj osobu s kojom bi okupirao plesni podij

Dobitnike objavljujemo na FB-u u petak do 14h.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju