Skip to main content
  • 5.03.2015.

Stiže futurist elektronike Enzo Siragusa!

Novo izdanje Cruise-a, u goste ove subote 7.3. dovodi DJ-a i producenta Enza Siragusu.

Piše: 


Vlasnik labela Fuse k tome i jedinstvenog „fusic“ zvuka, Enzo je neizostavno ime londonske underground scene. Uz Enza nastupaju Cruise rezidenti Mariano Mateljan i Madezh. Ulaznice se mogu nabaviti na ulazu splitskog Kameleona u pretprodaji po cijeni od 40 kn, na dan 50 kn.

"Na mene su jako utjecali drum & bass umjetnici poput LTJ Bukema i Adama F u 90-ima. Tada bi jedan tjedan otišao na d&b rave, slijedeći bi slušao MAW u Ministryju ili Sashu i Digweeda u Renaissance, raving je bio raving. Ibiza je također ostavila veliki trag na meni i mom zvuku u posljednjih 15 godina".
{youtube}WmUDyVwQZNM{/youtube}

Uz aktivnu DJ karijeru razvija i producentsku što 2008. rezultira pokretanjem vlastitog branda Fuse, a zatim i istoimenim labelom za kojeg uz Enza izdaju Seb Zito, Rich Nxt i drugi. 2013. Enzo osniva i sestrinski label Infuse.

"U posljednje vrijeme sam ostvario suradnje s Liviom & Robyem, Guti, Julianom Perezom, tINI & Alexkidom koje su bile fantastične. Rad sa svakim od njih me je na neki način inspirirao, ali puno sam naučio od Alexkida koji je genije u studiu. Veselim se što ću imati prilike više raditi sa svojim Fuse izvođačima: Antony Difrancesco, Dan Farserelli, Seb Zito i Rich NxT su stvarni talenti sa kojima želim više surađivati. Ovi momci zaista utječu na moj zvuk u zadnje vrijeme".
{youtube}ffc8lpmK8yc{/youtube}

Isječak je ovo iz intervjua s Enzo Siragusom kojeg u cijelosti možete pročitati ovdje.

Nagradna igra!
Nagrađujemo 2 čitatelja s 1 ulaznicom. Potrebno je u FB komentaru ispod članka napisati kako se zove label Enza Siraguse pokrenut 2008.g.? Dobitnike objavljujemo u subotu do 14h.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2