Skip to main content
  • dejan milicevic
  • 25.10.2012.

Subotnji clubbing uz Dejana Milićevića

Posljednja subota u listopadu u zagrebačkom klubu Sirup pripada Dejanu Milićeviću i zvuku njegovog novog LP-a „Just Keep Talking Girl“.

Naslovna foto

dejan milicevic

S obzirom da je prvi debitantski album „Trust and The Purpos“  izdao prošle godine za Gillesku Records na pločama i rasprodao u samo pet dana, novi je Dejanov album dočekan s nestrpljenjem. U Sirupu će ga stoga 27. listopada predstaviti u obliku ekskluzivnog DJ seta u društvu Sirupovih rezidenata Sergeja Snoozea, Felvera i Dava. Posjetitelje Sirupa očekuje glazbena fešta koja će u jednoj večeri spojiti iskustvo i atmosferu najboljih zagrebačkih i beogradskih tech-house zabava.

{youtube}p9lhCvW2M_s{/youtube}

Just Keep Talking Girl“ sadrži 10 novih pjesama u CD i MP3 formatu izdanih za label Plastic City koje možete preslušati ovdje. Dejan je također vlasnik Recon Light labela i suvlasnik Bordel Studios Beograd labela. Dosad je izdao preko 80 EP-ova, pa u tako velikom opusu vjerojatno imate svoju najdražu pjesmu.

Ukoliko želite besplatno zaplesati na njegov novi zvuk, 2×2 imena stavljamo na popis kluba ako u komentaru na članak podjelite s nama omiljenu Dejanovu produkciju . Dobitnike objavljujemo najdalje subotu do 14h, likeovi vam nisu na odmet.

Cijena ulaznice inače je 40kn.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk