Skip to main content
  • alt
  • 5.08.2014.

Talijanski vikend u Culture Clubu Revelin

I ove godine  Culture Club Revelin vas uvodi u talijansku atmosferu s nastupom dubrovačkoj publici poznatih Nicola Amorusa i Dannyja  Rome. 

 
Nicola Amoruso aka Amorhouse je talijanski DJ i producent, više od 10 godina  protagonist i rezident u najpopularnijim klubovima južne Italije (Divinae Follie, jubilarna, Lampara, Switch Club, Fellini, Noir, Nautilus, Fab). Od samih početaka njeguje soul and funky stil, a već s 14 godina posvetio house stilu kada je počeo nastupati kao DJ. Nakon prvih nastupa sa prijateljima ubrzo ga je regrutirao Divinae Follie house hram Južne Italije gdje je nastupao uz svjetski poznate Dj-e kao što su David Morales, Tony Humpries, Little Loue Vega, Joe Claussell, Claude Monnet, Francois Kevorkian, Spiller, Ralf, Coccoluto, Marco Carola, Luciano, Carl Craig, Magda, Dennis Ferrer, Sinedoe, Kerri Chandler, Pirupa, Riva Starr i mnogi drugi. Setovi mu variraju od deepa do tech housea, prema osjećaju koje dobije od publike na plesnom podiju, a istančani glazbeni ukus odveo ga je u mnoge poznate svjetske klubove po SAD-u, Francuskoj i Španjolskoj.
{youtube}CUn4t_8TypQ{/youtube}
 
Talentirani DJ i producent Danny Roma nastupati je počeo u 16 godini, a proslavio se postavši rezident u klubu Divinae Follie i objavivši singl ‘Polka Divina’. Energični nastupi koji variraju od euro dancea do progressive housea proslavili su ga u klubovima širom Italije, a remiksevi ‘Carnaval de Paris’ i ‘Me Not A Gangsta’ pokazali su da je u pitanju producent o kojem će se još puno pričati. Nicola Amuroso i Dany Roma svakim novim nastupom naprave odličnu zabavu, pa i ne čudi što su svako ljeto rado su viđeni gosti u Dubrovniku. Dijelimo 2×2 ulaznice za party, a vi samo trebate odabrati koji dan želite ići i napisati u komentar ispod članka. Dobitnike odabiremo slučajno i objavljujemo u četvrtak ujutro.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2