Skip to main content
  • Digikid84
  • 26.10.2011.

Tko želi upad na Trigger u Tvornici Kulture?

Ako ti je dosta zabave koja u metropolu dolazi s nekoliko godina zakašnjenja u odnosu na slobodni svijet, ovog petka u Tvornici Kulture kreće novi program Trigger

Naslovna foto

Digikid84

Jednom u mjesec dana budi sinkroniziran s onim što je aktualno i, što je najvažnije kvalitetno, kroz electro, banger, house, acid, 8-bit ili techno koje u Zagreb donose svježi DJ-i iz inozemstva, kao i  najbolje domaće snage. Live actovi nisu isključeni, kao što jednom mjesečno ni grad Zagreb neće biti isključen s karte tvrdog provoda u Europi. Matematički dokazano: ovo sve navedeno = Trigger.

{soundcloud}https://soundcloud.com/digikid84music/tracks{/soundcloud}

Na prvom izdanju Trigger večeri nastupaju simpatični Digikid84, te domaće snage RRRamon!, Bambi i Rachunica, dok će se za vizualni efekt pobrinuti Liik. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40kn, a na ulazu 50kn. Imate priliku osvojiti 5 ulaznica, a sve što trebate napraviti je u komentaru na ovaj članak u tri riječi napisati zvuk koji karakterizira Digikid84. 5 najkreativnijih komentara po odabiru ekipe iz Triggera i redakcije osvajaju ulaznicu. Krenimo!

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2