Skip to main content
  • 7.03.2012.

Transfusion – nova plesna večer u Rijeci

Transfusion je opaki početak zanimljive plesne večeri u Rijeci. Odlična mješavina vrhunskih sastojaka plesne elektronske glazbe izmamiti će osmjehe na vaša lica, poslati valove ugode u vaše uši ove subote 10. ožujka u Stereo Dvorani.

Kada bi morali Disco'N'Action trpati u ladice ubacili bi ih u industrial, punk, rock, funk, drum'n'bass, trance, techno, a sigurno bi se tu našao još poneki žanr. Ogromna količina energije koju Disco'N'Action donose za vrijeme svirke razlog je zbog kojeg im je prvo službeno izdanje bilo "Stereo live", a radi se o odlično produciranoj audio-vizualnoj poslastici snimljenoj u Stereo Dvorani. Svjesni stanja u diskografskoj industriji i moći Interneta odlučili su cijelo izdanje pokloniti, a skinuti ga možete na njihovom websiteu. Novi album je u izradi te ga možemo očekivati uskoro, a na ovome koncertu dečki će sigurno izvesti poneke nove stvari!

{youtube}NCcYtcjvpNw{/youtube}

Dražen Baljak, poznatiji kao Boo Dale, posljednjih se godina nametnuo kao ključno ime scene. Glazbenu karijeru gradio je u riječkim rock bendovima – afirmirao se s Unlogic Skillom, a godinama svira u Letu 3 i danas slovi za jednog od najtalentiranijih domaćih rock gitarista. Paralelno s rockom, Boo Dale je proučavao elektronsku glazbu, te se brzo afirmirao na domaćoj DJ sceni.

Kao uvod u ovu plesnu večer nastupaju Senzorzi, ovoga puta u DJ set izdanju, dok su za vizualni dio zaduženi VJ Marocco i VJ Gospodin Brodski. Cijena ulaznice je 30kn, a smo pripremili 5×2 ulaznice za vas. Ako želite biti na popisu napišite"+1" u komentaru na ovaj članak. U subotu do 15h ćemo odabrati 5 spremnih za ples!

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju