Skip to main content
  • 7.10.2015.

Utemeljitelj Das Hausa oživljava vinyl kulturu u Rijeci

Za početak jeseni Innerspace Vam donosi prvi u nizu vinyl party serijala Proces.

Piše: 


Proces podrazumijeva održavanje glazbenih evenata u svrhu podizanja svijesti o uvijek aktualnoj vinyl kulturi.

Stoga su u goste pozvali zagrebačkog Brightona. Jedan je od dvoje utemeljitelja Das Hausa, izdao je dvije ploče za njemački label 777. Nastupao je po mnogim festivalima, poput Dimensions Festa, a oni koji ga bolje poznaju znaju da je strastveni zaljubljenik u vinyle i duge setove prošarane raznim žanrovima. Kada je riječ o šaranju žanrovima i skupljanju ploča, može se reći da su za isto jednako zagrizla i dva riječka DJ-a – Samo Tako i Roland. Samo Tako je pokretač Innerspacea, te iza sebe ima par izdanja na riječkim labelima Onsella i Luna The Cat. Roland je riječkoj publici poznat kao Ronnie M čiju su selekciju mnogi imali prilike poslušati u svim većim klubovima i na svim većim eventima u gradu.

Brighton (Das Haus, 777)
Samo Tako (Innerspace)
Roland (Innerspace)

Mjesto i vrijeme radnje eventa jest 10. listopada na Harteri, s početkom u 23h. Ulaznice možete nabaviti na ulazu eventa po cijeni od 30kn prije ponoći, te 40kn poslije ponoći.

Osvojite 1 ulaznicu, tako što ćete u komentaru napisati kako se zove promotor koji u goste dovodi Brightona. Dobitnike objavljujemo u petak, 9.10. do 14h.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2