Skip to main content
  • alt
  • 17.06.2014.

Vikend u Culture Clubu Revelin

Ovoga vas vikenda u Culture Clubu Revelinu očekuje dvostruka akcija – najprije uz DJ Tujama, a noć kasnije uz Victoriju Metzker.

 
DJ Tujamo započeo je s produciranjem još 2006 i nakon uspjeha u Njemačkoj i Europi, počeo je osvajati i svjetsko tržište: Australiju, Južnu i Sjevernu Ameriku. Njegovi remixevi za Bob Sinclara, Wynter Gordona, Peter Gelderbloma, DubVision bilježe veliki uspjeh, a vlastiti autorski radovi “How We Roll” “Do It All Night” i “Back 2 You” penju se na vrhove ljestvica.  Njegov najnoviji singl “Who” došao je na sam vrh SLAM!FM Dance30, te ušao u DDC (German Dance Charts),  a podržala su ga i najpoznatija imena kao što su : Avicii, Steve Angello, Fedde Le Grand, Bob Sinclar, Steve Aoki, Afrojack, Bingo Players, A-Trak, Chris Lake, Chuckie, Laidback Luke, La Fuente, Alvaro, Vato Gonzalez i mnogi drugi. Za ljetnu sezonu Tujamo je pripremio novi plesni singl  “Hey Mister” koji svojim zaraznim ritmom već osvaja festivale i publiku širom svijeta.
{youtube}C_3A0EFSl-g{/youtube}
 
Spektakularni ljetni program se nastavlja uz nezaobilazan atraktivan event za oči i uši. U Culture Club Revelin dolazi zanosna Playboy zečica Viktoria Metzker, koja će nastupiti 21.6.2014. Viktoria Metzker 2007. je godine u konkurenciji od 200 djevojaka i 12 finalistica bila proglašena u Mađarskoj Playboyevom zečicom godine. Nakon toga se kao internacionalna zvijezda pojavila na 10-tak naslovnica Playboya diljem svijeta, a pozirala je i za naslovnicu FHM-a. Njena karijera DJ-ice ide uzlaznom putanjom te redovito nastupa na svim kontinentima. Od 2008. godine je jednom mjesečno rezident  u “Radio 1 – Ministry of Sound”, jednoj od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija. U suradnji sa DJ-em Juniorom, izdaje i svoj prvi službeni singl “The House of Playmate”, koji donosi veliki uspjeh i nekoliko remix verzija. Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je dio njezinog nastupa. Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu.   Kako bi cijelu atmosferu doveli do usijanja  Viktoriji će se pridružit i atraktivne Dreamgirls  sa svojim vrućim plesnim točkama, performansima u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.
{youtube}F_jCeNp3Xas{/youtube}
 
Cijene ulaznica za oba partyja je u  pretprodaji 70 kuna, VIP je 120 kuna  dok je  na sam dan cijena ulaznice 100 kuna te 150 kuna VIP ulaznica. Prije svakog nastupa publiku će rasplesati dežurna rezident ekipa: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE, a mi dijelimo  po dvije ulaznice za svaki party. U komentar ispod članka napišite na koji biste išli, a mi ćemo dobitnike odabrati slučajnim odabirom te ih objaviti u četvrtak u večernjim satima.
 
dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju