Skip to main content
  • aerea negrot
  • 13.11.2012.

Vodimo vas na Aneuriu i Aereu Negrot u Sirupu

Ovog se vikenda ponovno pleše u Sirupu. U petak je u glavnoj ulozi slovenski DJ i producent Aneuria, a u subotu zagrebačka premijera i spektakularni nastup ”venecuelanske Grace Jones” i vokalistice popularnog benda Hercules And Love Affair.

Naslovna foto

aerea negrot

Phaze, radio emisija te serijal evenata u režiji Dejana Ivanovicha, 16.11., u klub Sirup dovode alfu i omegu Gilesku Recordsa, slovenskog DJ-a i producenta – Aneuriu.

Aneuria je, uz već spomenuti Gilesku Records, i suosnivač netlabela i eventa “Colours in Music”, član poznatog nam “Jesus Loved You” kolektiva, bliski suradnik Nastićevog “Recon Warriors-a” te dobro poznato ime vodećih europskih underground etiketa.
{soundcloud}https://soundcloud.com/aneuria/sets/aneuria-colours_podcast_night{/soundcloud}
Aérea Negrot, karizmatična pjevačica i performerica, koja, osim iznimno uspješne pop karijere u okviru matičnog benda Hercules And Love Affair, gradi i samostalnu karijeru pod patronatom kultne berlinske etikete Bpitch Control za koju je prošle godine izdala i prvi samostalni album ”Arabxillia”. 2011. debitira kao samostalna autorica s tri snigla i albumom izdanim za Bpitch Control, a njena glazba i nastupi instantno plijene pažnju i bude interes kod kritike i publike budući da se radi o prilično egzotičnoj kombinaciji cabareta, techna, electra i popa. Aerea je 2011. nastupila u Hrvatskoj i to na Hartera festivalu kao članica Hercules And Love Affaira, a u Sirupu će joj se pridružiti Patricio i Sergej Snooze.
{youtube}iWk5PucfLxc{/youtube}

Mi djelimo 2×1 upad za oba dana, ako nam u komentaru na članak navedete za koji dan želite biti na popisu i kad ste se najbolje proveli u Sirupu?Dobitnike objavljujemo u petak.

Petak 16.11.2012. LINE UP:
Aneuria/Gilesku, Jesus Loved You, Colours In Music/SLO
Dejan Ivanovich & Pete Dux
Luka K
Domagoj Radas
Nox

Ulaz: 30kn/40kn (18+)
Sirup Discounts 23-01h

Subota, 17.11.2012.
Aerea Negrot/Bpitch VControl, Hercules & Love Affair/VEN

Line up: Aerea Negrot live, DJs Patricio, Sergej Snooze
Upad:50/60 kuna

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju