Skip to main content
  • alt
  • 7.07.2014.

Vodimo vas na DJ Mag Beach festival

Sitno se broji do početka  DJ MAG BEACH festivala  koji  se odvija u dva najveća i najekskluzivnija kluba Zrća, u Papayi i u Aquariusu.

 
Papaya klub će  od 19. do 22. srpnja ugostiti  neka od najvećih imena trance i progressive glazbe kao što su Markus Schulz, Andew Rayel, Orjan Nilsen i Omnia, dok će Aquarius klub učiniti isto s izvođačima house muzike ugostivši Michaela Woodsa, MakJ-a, Krydera te Ummeta Ozcana. 
{youtube}A56TNNHW2sE{/youtube}
 
Plaža Zrće na kojoj se festival održava postala je jedna od najtraženijih destinacija Europe, a proslavila se svojim dugotrajnim tulumima, vrhunskom atmosferom i osvježavajućim koktelima te posebno mnogobrojnim festivalima koji uključuju nastupe najpoznatijih DJ imena današnjice. DJ MAG Beach festival zasigurno će biti iskustvo kojeg ćete se rado prisjećati, a za to ćemo se pobrinuti i mi jer dijelimo  5×1 festivalsku ulaznicu. Sve što trebate jest nalijepiti traku omiljenog vam festivalskog izvođača i pozvati prijatelje da vam nabace lajk. Pet komentara s najviše lajkova osvajaju ulaznicu, a dobitnike objavljujemo u petak,  11. srpnja.
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2