Skip to main content
  • invazia
  • 5.06.2012.

Vodimo vas na Invaziu

U open Air izdanju Invazia će se ponovno održati ovog vikenda na Savskom nasipu u Zagrebu, u dva dana festivala najavljeno je preko 30 DJ-a.

Piše: 

Naslovna foto

invazia

Od inozemnih gostiju svakako bi predstavili A-brothers, dinamični duo iz Austrije koji će na Invaziji predstaviti svoju techno produkciju izdanu na Android Musiq, ReWashed te nadolazećem Nachtstrom Schallplattenom kao i njihovom vlastitom labelu Hybrid Confusion. U nastavku možete poslušati kako zvuče.

{soundcloud}https://soundcloud.com/a-brothers/a-brothers-banging-techno-sets{/soundcloud}

A osim njih upoznat ćemo Steena i Spiriakosa koji dolaze iz Češke i predstavljaju novu generaciju techna, s naglaskom na upotrebu novih tehnologija kako bi kreirali originalan zvuk koji je okarakteriziran nepredvidivom strukturom, povlačeći inspiraciju od mnogih drugih stilova elektronske glazbe. Zahvaljujući njihovoj marljivosti i orginalnosti, Spiriakos i Steen su uskoro postali jedni od rijetkih techno producenata nove generacije koji su polako zadobivali poštovanje stranih kolega, od kojih su prije crpili inspiraciju. Njihov nastup uživo baziran je na Live Pa u kombinaciji sa Dj setom, oplemenjen širokim spektrom efekata.

{youtube}4uYD3QE3wI8{/youtube}

Uz potvrđeni line up po danima mi vam darujemo 2×1 ulaznicu za ovaj događaj ukoliko nam napišete u komntaru dobar razlog zbog kojeg bi vi trebali besplatno na Invaziu?! Dobitnike objavljujemo ovaj četvrtak.

Petak, 08.06.2012. od 17 h

DANCE ZONE:
PETAR DUNDOV / HR
MR. DJ DARIO / HR
CET / HR
F.O.R.M. live PA / HR
ZERO / HR
SASHA DELIMAR / HR
CHOVA / HR
ARSZENIK / HR
ZAGREBGROUND / HR

INDUSTRIAL ZONE:
OGI / HR
GOLPE / CZ
YOUKO / BG
FYUZ / HR
CEPO / HR
DRACO / HR

Subota, 09.06.2012. od 14 h

RAVE ZONE:
A – BROTHERS / A
SPIRIAKOS & STEEN / CZ
LXS a.k.a. LEXIS / SLO
TEO HAROUDA / HR
ZOKY / HR
MATAYA / HR
SASHA MURGIC / HR
SIMEON / HR

ROLL ZONE:
MARKO MUSULIN / HR
N – TER / HR
MATIJA MARINIĆ / HR
DOMAGOJ RADAS / HR
RIČARD RIKI DOBRANIĆ / HR
INSTINCT / HR
STHEKERSON / HR
TEO ZVER / HR
NITEVISION / HR

Cijena karte: Dvodnevna karta 80 kn u pretprodaji
Cijena po danu na ulazu 50 kn
U slučaju kiše bit će osigurani šatori.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2