Skip to main content
  • 3.06.2016.

Vodimo Vas na Sonus Festival!

Sonus, jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu, koji će se održati od 21. – 25. kolovoza na plaži Zrće, nagrađuje s vrijednim ulaznicama.

Piše: 


Cijena festivalske ulaznice za 5 dana i 5 noći festivala iznosi 440 kn i u prodaji su od danas putem online trgovine croatia-tickets.com. Po povlaštenoj cijeni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će uživati posjetitelji iz Hrvatske, ali i gosti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Ulaznice je također moguće kupiti na 2 rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima,ali i informacijama o programu posjetite sonus-festival.eu.
{youtube}jQowbIDiPQE{/youtube}

Pripremili smo vam jako zanimljivu nagradnu igru u kojoj dijelimo 1×2 festivalske ulaznice za Sonus festival. Sve što trebate napraviti je:

lajkati ovaj članak (FB like je na vrhu kod naslova)

kliknuti da dolaziš na Sonus Festival:
( https://www.facebook.com/events/848019885317432 )

– u komentar Facebook posta taggirati osobu s kojom biste okupirali dance floor.

Dobitnik je TONI ČORIĆ. Objavljen je i na FB linku gore s uputama o preuzimanju ulaznica.

In Sound We Trust!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk