Skip to main content
  • alt
  • 1.06.2014.

Vodimo vas na The Garden Festival

Deveti po redu The Garden Festival, koji je prethodnih nekoliko godina u potpunosti preobrazio tišnjanski kraj u raj za mladenački provod, od 2. do 9. srpnja 2014. odvijat će se treće ljeto zaredom na istoj lokaciji u Tisnom, a očekuje se da će privući više od 35 000 mladih gostiju sa svih strana svijeta. 

 
Tradicionalno se festival žanrovski vrti oko disco i house glazbe, a nakon potvrđenih partnera došlo je vrijeme i za konkretna imena. Live nastupi rezervirani su za Crazy P, redovite posjetitelje The Garden Festivala, a live će nastupiti i bugarski KiNK, zaljubljenici u house Session Victim i Genius of Time, te Seven Davis JR., vlasnik klubskog hita “One”. Klub Barbarellas bit će lokacija gdje će glazbene snage odmjeriti dvojac Ben UFO i Midland, a za pultom će se naći i rezident londonskog kluba Fabric, Craig Richards, Eats Everything, house/disco/funk dvojac Bicep, berlinski house DJ i producent Prosumer, majstori housea i hip hopa Wolf + Lamb, Soul Clap, jedan od švedskih najvještijih DJ- eva Axel Boman, svestrani Greg Wilson – jedan od začetnika scene u Manchesteru, pravi znalac plesne glazbe iz Brooklyna Justin Vandervolgen, bristolski Outboxx koji miješaju jazz i house, kao i Darshan Jesrani, polovica odličnog dvojca Metro Area. 
{youtube}6iwt6JYKGpE{/youtube}
 
Na festivalskom line upu neće nedostajati DJ-eva, svoje će ritmove pred publikom otpakirati Eric Duncan, dio legendarnog dua Rub-n-Tug koji jamči zabavu, redoviti posjetitelji festivala Felix Dickinson, Mark Seven, neumorni istražitelj dobre glazbe Tim Sweeney, zaljubljenik u house Jeremy Underground Paris ili pak Young Marco. Zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana omogućit će da plovite uz zvuke zaljubljenika u house i jednog od osnivača One Recordsa Adama Sheltona, za sretne ritmove je zadužen Dean “Sunshine” Smith, a tu je i njemački Marcel Vogel. Wolf + Lamb i Soul Clap zaduženi su za zabavu na Argonaughtyju koji vodi na tajni otok, dok će Arbianom do tajne zabave ploviti DJ-evi popularnog berlinskog kluba Salon Zur Wilden Renate.
{youtube}eduiWqyOXTk{/youtube}
 
Domaće snage brane legendarni Eddy Ramich sa svojim Kontrapunktom, jednom od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri, te sve poznatija etiketa Burek koju predvode Pytzek i Mislav. Uz velike goste koje ovi igrači na domaćem terenu planiraju dovesti na zabave na brodovima, Kontrapunkt je već potvrdio da će ploviti uz odlične Kyoto Jazz Massive.  
{youtube}SC5AqSCS0mc{/youtube}
 
Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, odnosno 120 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, a svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument.  Mi pak dijelimo 2×1 festivalsku ulaznicu, a sve što trebate jest zalijepiti traku omiljenog vam festivalskog izvođača u komentar ispod  članka i pozvati prijatelje da vam na tu istu nabace lajk. Dva komentara s najviše lajkova osvajaju ulaznicu, a dobitnike objavljujemo u utorak, 10. lipnja.
 
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2