Skip to main content
  • CFSN
  • 22.03.2012.

Vodimo vas na velikih 10 godina CFSN ekipe

CFSN su udrugu osnovali prije više od 10 godina. Nekoliko bliskih prijatelja s jasnom vizijom, malo novaca i puno dobre volje krenulo je u promicanje breakbeat/drum'n'bass glazbe i vizualnih umjetnosti.

Naslovna foto

CFSN

Kako to obično biva sa strastvenim početcima, sav uloženi trud uskoro se utjelovio u obliku pozitivnih reakcija, a Illectric Funk, tada njihov glavni event postao je najveće i najbolje drum'n'bass/breakbeat događanje u Hrvatskoj, koje narednih par godina privlači između 600 i 1300 posjetitelja. Nedugo nakon nastaje i nešto manji event pod nazivom Playground!. Prva tri Playground!-a održala su se u Točkici, ali se ubrzo nakon radi velikog interesa seli u veći klub, klub Močvara.

Unutar CFSN-ovih klupskih evenata gostovali su mnogi, pa ćemo par bitnijih i nabrojati. Oni su: Modeselektor, Rustie, Oneman, Solar Bears, The Bug, Machinedrum, Martyn, Mala – Digital Mystikz, Loefah, Pearson Sound, Jackmaster, Hot City, Jon Hopkins, Deadbeat, Addison Groove, Dub Pistols, Joker, Coldcut, DJ Krush, Kode9, Autechre, te neka najfinija imena d'n'b i breakbeat scene, od LTJ Bukema, EZ Rollersa, Lynxa, do nešto tvrđeg d'n'b-a kao što su Optical, Calyx, Teebee, Black Sun Empire koji su na Illectric Funku gostovali čak tri puta, te mnogi, mnogi drugi.

CFSN 10 godina

Do sada su organizirali preko stotine evenata i bili uključeni u razne projekte među kojima su i: illectricity festival, 3. Illectric Funk festivala, Illectric Funk, Playground!, Videoskop, Nu Years Evil, Masken'bass, S*core, snowboarding & music festival, Nucomers Night, Energy Union, Roadworks festival, Jewish Film Festival – glazbeni program, Operacija Grad i mnogi drugi.

24. ožujka pripremaju veliko slavlje i zovu vas da se u tisućama pridružite!

ILLECTRIC FUNK @ Pogon Jedinstvo

future bass muzik w.

The Bug ft. Flowdan (Ninja Tune, Hyperdub / UK)
Dorian Concept live (Affine, Ninja Tune / AT)
+ CFSN DJs (Dubway, Feelipa, Josip Klobučar, itch, Æon)

PLAYGROUND!@ Močvara

oldskool dnb & breaks muzik w.

Bornaa (ex CFSN)
Bassinvaders! (Gekko & Juice)
+ CFSN DJs (Funk Guru & Phillipe)

Ulaznice u pretprodaji u Rockmarku (Berislavićeva 13) i Prostoru (Mesnička 5) po jeftinih 45kn! Na dan sitnih 60! Poklanjamo dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti je napisati u komentaru na ovaj članak, tko vam je najdraži CFSN DJ. Slučajno odrabrane dobitnike ćemo objaviti u subotu oko 14h.

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju