Skip to main content
  • Zagreb Sound Clash
  • 14.04.2011.

Zagreb Sound Clash – želiš ulaznicu?

U duhu jamajkanske sound system clash tradicije, Confusion kolektiv je odradio prvi zagrebački Sound Clash! Četiri ekipe borilo se za vašu naklonost, a vi ste taj izazov prihvatili i burno reagirali.

Naslovna foto

Zagreb Sound Clash

Ove subotu 16og u prostoru AKC Medika dogodit će se drugi po redu Sound Clash i to s domaćim ekipama: Crobot, Ekstrakt, Freefloating i naravno Confusion u ulozi domaćina. Majstor ceremonije je Chakka, a vizualizacije sa senzorima pokreta rade – polygon, Liik i Oddlog.

Pravila igre su identična! Kroz pet tematski različitih rundi, od kojih svaka traje po sat vremena, svaki suparnički crew ima po petnaest minuta kako bi predstavio svoj zvuk. Senzori pokreta biti će postavljeni u klubu i mjeriti vaše reakcije, što znači da vi odlučujete o ishodu!

Navijati možete i preko twitter kanala @zgclash, koji će biti integriran u projekcije.

Twittajte, skačite, ritajte se i vičite – Reeeewind!

Ulaznicu je osvojila Sara Sharifi.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2