Skip to main content
  • zarkoff
  • 11.09.2012.

Zarkoff poklanja CD i ulaznice

Zarkoffov novi album možete preslušati odmah ili se pak pojaviti na promociji albuma ovog vikenda u Sirupu. A možete i oboje!

Naslovna foto

Zarkoff

Nedavno smo vam predstavili novi album sisačkog glazbenika Zarkoffa koji je samostalno u studijima Berlina, Haaga i Siska otvorio novo poglavlje u svom glazbenom opusu. Postao je romantičniji, a zvuk novih pjesama na albumu „Departed“ malo mekši i bliži publici no i dalje sasvim dovoljno dinamičan i elektro.
{soundcloud}https://soundcloud.com/zarkoff/1-drifting{/soundcloud}

Osim toga ukoliko dosad niste plesali na Zarkoffovom nastupu idealna prilika za to je njegova promocija albuma ovog petka 14.rujna u Sirupu, koja će okupiti sve posjetitelje željne perfekcionizma u elektronici i opuštanja u zanosnim pjesmama koje je Zarkoff na ovom albumu detaljno obradio.

Predstavljanje albuma podržati će nastupi Zarkoffovih kolega po zvuku i glazbenih suradnika: Le Chocolat Noira i Popsimonove s kojom će pjevati u duetu.

Zarkoff vam poklanja 2 ulaznice za njegovu promociju albuma u Sirupu i CD albuma „Departed“, a kako bi ih osvojili navedite kratko navedite što vam se kod Zarkoffove glazbe najviše sviđa?Dakle prvonagrađeni/na osvaja ulaznicu za promociju+CD, a drugonagrađena osoba samo ulaznicu. Dobitnike objavljujemo u petak ujutro. Sretno!

brejcha 2
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk