Skip to main content
  • alt
  • 12.05.2014.

Zatvaranje sezone Dirty Beatza uz Amoss

Za zatvaranje ovogodišnje klupske sezone zagrebački kolektiv Dirty Beatz dovodi mladi britanski drum’n’bass produkcijski dvojac Amoss.

 
Amoss čine James Evans i Andy Tweedale, produkcijski dvojac nastao iz zajedničke strasti za glazbom. Sinonim su ljubavi prema techstep stilovima proizašlih iz kuća poput Renegade Hardware, labela na kojem 2011. godine izlazi njihov nosač zvuka “Flex” što ih pozicionira na sam vrh drum’n’bass scene.
{youtube}UOmJtHBovKU{/youtube}
 
Njihov drum’n’bass EP iz 2012., “State of Suspension”, inspiriran je tech-funk zvukom kroz suradnju s MC Fokusom i talijanskim producentom Dabsom, te je postigao visoku poziciju na mnogim glazbenim ljestvicama. Prvi put u Zagrebu Amoss nam spremaju DJ set sa svježim novitetima underground d’n’b produkcije. Dvojac je neprestano u potrazi za novim inspiracijama što rezultira velikom potražnjom za njihovim agresivnim, ritmičkim i atmosferičkim nastupima. Kao domaća podrška tu su Kodin i svi članovi Dirty Beatz kolektiva: Tekitoka, Kula, Matz i Leeks.
{youtube}HshP_9CwvAo{/youtube}
 
Dirty Beatz zatvaranje sezone bit će održano 16. svibnja u klubu Sirup, s početkom u ponoć, a cijena ulaznice za cjelovečernje događanje iznosi 40 kuna. Mi pak dvoje čitatelja darujemo ulaznicom, a sve što trebate jest navesti barem dva recentna singla dvojca u komentaru ispod članka. Dobitnike objavljujemo u četvrtak navečer.
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2