Skip to main content
  • Joris Voorn
  • 27.09.2011.

Želite na otvaranje Sterea uz Joris Voorna?

Veliko otvaranje nove sezone Stereo Dvorane najavljeno je za subotu, 1. listopada. Iz Nizozemske, točnije iz Rotterdama, stiže diplomirani arhitekt i jedan od najboljih svjetskih producenata i DJa elektronske glazbe danas – Joris Voorn.

Naslovna foto

Joris Voorn

2003. godine na nizozemskim DJ nagradama proglašen je talentom godine, a ulazi u zvjezdanu orbitu 2009. kada njegov hit 'Sweep The Floor' postaje neslužbena himna Ibize. Stereo ga je već ugostio 2009. kada smo bili u samom vrhu svjetske turneje, ove godine je u blizini bio na EXIT Festivalu kao headliner Dance Arene i u Papayi na Zrću gdje je apsolutno oduševio. Još je bitno napomenuti kako je Joris Voorn vlasnik dvije etikete, Rejected i Green, te je naravno iznimno poštovan od svih ljubitelja elektroničkog zvuka, a nadasve od kolega glazbenika. Od Voorna očekujemo vrhunski techno i house set, a od prisutnih ples, euforiju i veselje do jutra.

{youtube}o-ZNqAIgdTk{/youtube}

Podržavaju ga najjača lokalna imena elektronske glazbe Lemon, Mark Ash, Boodale. Cijena ulaznice iznosi 70kn do ponoći, 90kn nakon. Poklanjamo 2×2 upada, a sve što trebate napraviti je napisati u komentaru na članak svoju veliku želju za plesom. Odabrati ćemo dva dobitnika s najvećom željom (broj lajkova ide u prilog). Nagradna igra traje do petka u podne. Sretno!

Pratite Stereo Dvoranu na njihovom Facebooku!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2