Skip to main content
  • P.D.Rico
  • 1.03.2012.

Želite na Trigger u goste?

Iako su objavili da "u goste zovu…(rez)…domaće genijalce s kojima su se sprijateljili tijekom godina", mi vam omogućujemo da i vi budete pozvani.

Piše: 

Naslovna foto

P.D.Rico

Ove subote Trigger u malom pogonu Tvornice kulture nastavlja sa svojim jednomjesečnim izdanjem. Rezidenti Bambi i Rachunica u goste dovode P.D.Ricca, odnosno Bezre Flexa kojeg znamo iz electro pop benda How Convinient i rezidencija programima Blitz Kids i Gjuro petkom. P.D. Ricco se požalio da rijetko kad ima priliku odvrtiti malo žešći set, pa je bio red da mu se u subotu 3. ožujka na Triggeru da malo prostora za lom.

Za visualse će se opet pobrinuti polygon, tvorac videopoligona koji su krasili Klaonicu u posljednje vrijeme.

{soundcloud}https://soundcloud.com/how-convinient-dj-sets/p-d-ricco-waste-me-to-waste{/soundcloud}

Upad će biti 25kn, a mi Vam darujemo 2×2 ulaznice da i vi zalomite u dobrom društvu na večeri elektronike. Da biste se pogostili u Tvornici zadatak je vrlo jednostavan.  U komentaru na ovaj članak napišite glazbene programe kojima je rezidentirao P.D.Ricco?

Nagradna igra traje do sutra (2.3.) navečer kad objavljujemo sretne dobitnike.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2