Skip to main content
  • Trigger
  • 7.12.2011.

Želite se Otkačiti u Tvornici ovaj petak?

Drugo izdanje Triggera bazira se na sirovim strastima. Mađarski duo Tits & Clits, ojačan vrućom DJ-icom Mayo te testosteronom nabijenim rezidentima, Rachunicom i Bambijem, ispričat će vam sve o tome dok je za video prezentaciju raznih perverzija zadužen Liik.

Naslovna foto

Trigger

Tits & Clits su Benjámin Kalászi i Csaba Bernáth, a dolaze kao gosti drugog Triggera koji se održava 09. prosinca u Malom pogonu Tvornice kulture. Ovi electro bangeri prostog imena postoje već više od 5 godina, a izdavali su za etikete kao što su OMGITM (The Bloody Beetroots, Fukkk Offf), CRUX (Haezer, F.O.O.L.) i Gigabeat (Altered Beats).

Pažnju na sebe skrenuli su odličnim neslužbenim remiksom stvari 'Prime Time Of Your Live' Daft Punka, koju blog DataSapiens proglašava najboljim remiksom stvari s albuma 'Human After All'. Svoj status na elektro nebu zacementirali su produciranjem glazbe za dokumentarac 'Electro Wars' za koji su i klasično obradili stvari Justicea, Daft Punka i The Bloody Beetrootsa.

Do sada su nastupali uz face kao što su Audio Bullys, Fake Blood ili Feadza, a njihove službene remikseve zatražili su P'nau, Röyksopp, Empire Of The Sun i Martin Solveig da nabrojimo samo neke, s obzirom da je ovaj dvojac napravio preko 50 remikseva.

Ulaznica iznosi 30 kn u pretprodaji, 40 kn na ulazu. Naravno da vas vodimo u Tvornicu, i to vas petero. Zadatak je napisati u komentaru svoj prijevod imena glavnog izvođača Tits & Clits, a pet najboljih/najkreativnijih prijevoda nagrađujemo ulaznicom. Prostačenje ne toleriramo. Nagradna igra traje do 09. Prosinca u 16h!!!

PODCAST 042: Tits & Clits

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk