Skip to main content
  • 3.06.2011.

AMC Umag: Počele radionice i predavanja, čeka se konferencija s Tiesto-m

Prva regionalna glazbena konferencija na području jugoistočne Europe otvorena je jučer presicom u lobiju hotela Kempinski Adriatic u Umagu. Sljedeći uzore Winter Music Conference u Miamiju i ADE-a u Amsterdamu Adria Music Conference okupiti će preko tridesetak eminentnih imena koja će sudjelovati na raznim diskusijama, panelima, predavanjima i radionicama koje se odvijaju u jutarnjim i popodnevnim satima tokom petka i subote.

Piše: 

Naslovna foto

AMC Umag prvi dan


Prilikom održane presice povodom otvorenja AMC-a, neki od sudionika konferencije koji su stigli koji dan prije, imali su same riječi hvale za organizaciju i organizatore za uloženi trud. Čak i sam gradonačelnik grada Umaga iskazao je veliku potporu u organizaciji AMC-a ističući kako je grad Umag izvršio analizu raspoloživih resursa te na temelju rezultata izradio i prilagodio smjernice i projekte destinacijskog turizma i brendiranja grada Umaga.

Danas su s početkom u 12 sati počele panel diskusije "S brdovitog Balkana do Tokia" sljedeći s diskusijom "Digitalna glazbena džungla", "FM Radio: Koji glazbeni format stvarno pali?", predavanjima Susan Sallai (viši talent i music manager MTV-a international, UK) "MTV u 21. stoljeću", Stevena Machata (glazbenog odvjetnika, UK) s temom "Muzički ugovori nekad i danas: Stvaranje vašeg umjetnika", radionicama EMI Instituta i Janet Sewell pod nazivom "Survival Guide for Songwriters" te prezentacije "Band as a Brand".

Kao poveznica prve regionalne glazbene konferencije AMC-a, drugi po redu Umagination, ali ove godine u dvodnevnom izdanju, puniti će večernje i noćne sate prve večeri s prepunim rasporedom koji kreće već u 19 sati u sklopu hotela Kempinski te u 20 sati u sklopu ATP stadiona Stella Maris koju predvodi DJ Tiesto.

***Naravno u ovom cjelodnevnom programu s početkom u 14h u Meet & Greet šatoru u sklopu ATP stadiona Stella Maris očekuje nas press konferencija s Rev Run-om (RUN DMC) te u 19h u hotelu Kempinski press konferencija s Tiestom.

Fotogaleriju prvog dana pogledajte ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2