Skip to main content
  • love ship novalja
  • 19.09.2012.

Brod koji je rasplamsao ljubav u Novalji

Ovo ljeto jedan je brod uspio spajati ljude i širiti ljubav u Novalji i dalje diljem sunčanog Jadrana glazbom i zabavom te uspomenama koje uz sudionike zna samo more.

Naslovna foto

love ship novalja

Redovno se ovog ljeta s polaskom iz Sv. Filip Jakova na putu do Kornata odigravao raznovrsni program na Love Shipu u organizaciji mlade njemačko – hrvatske booking/PR/management agencije Cokeandsmoke koju vode Kristian Šorman (DJ sirKris) i Marjan Matković (DJ Marmat).

Osim što su posjetitelji imali mogućnost birati između drugačijeg ambijenta i glazbe (electro house, electro), mogli su i chillati na drugom flooru gdje se puštao nu disco i deep house. Kombinacija ta dva floora pokazala se uspješnom, jer tijekom cijelog ljeta i 18 vožnji koje su organizirane za oko 3000 posjetitelja Zrću i Novalji ponuđena je alternativa od onoga što se događalo na kopnu. Zato su mnogi i došli na Love Ship kako bi iskusili underground elektroniku koju su uz rezidente Marmata i sirKrisa na Love Shipu isporučivali brojni domaći i strani gosti.

{youtube}n3AzfIvuUR4{/youtube}

Uz dobru glazbu, posluživan je i ručak uz komplementarnu bocu vina, te nakon povratka iz Telaščice i kupanja u slanom jezeru, clubberi su dobili i sangriu te mogućnost uživanja u fruit baru. Cijelo putovanje trajalo je 7 sati i kretalo se u podne, a vraćalo oko 19:30 navečer, kada bi se putnici opet autobusima prebacivali u Novalju.

Plan za sljedeću sezonu još nije poznat, ali kako su nam dečki rekli planiraju, uz podizanje na noge Cokeandsmoke agencije koja je pretežito za booking artista (u rosteru već imaju neka respektabilna imena – Fil Tilen, Krankšvester, Nina Romić..), nešto slično ponoviti ali uz proširenu ponudu na možda čak i više dana. U svakom slučaju kombinacija nacionalnog parka i clubbing broda pokazala se kao izvrsnaa kombinacija, a fotke možete pogledati u našim galerijama.

Foto Galerija – 30.08.2012. – Love Ship Novalja Pag

Foto Galerija – 27.08.2012. – Love Ship Novalja Pag

Foto Galerija – 10.08.2012. – Love Ship Novalja Pag

Foto Galerija – 12.07.2012. – Love Ship Novalja Pag

dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju