Skip to main content
  • 18.05.2006.

Deset godina od prvog partya na Hvaru

20.7.96. dok još Gego nije pjevao FOR JE NAMA MILA MAJKA, Hvaru se desio najveći desant party populacije. Island of Hvar-dream of swim, deset godina unazad ustoličio je otočku prijestolnicu u party otok. U organizaciji 'tekkno' Tanje tada jako popularni Mario de Bellis, potpomognut warm up-om uvijek odličnog dj Kikija na hvarskoj Venerandi okupio razigranu […]

Piše: 

20.7.96. dok još Gego nije pjevao FOR JE NAMA MILA MAJKA, Hvaru se desio najveći desant party populacije. Island of Hvar-dream of swim, deset godina unazad ustoličio je otočku prijestolnicu u party otok. U organizaciji 'tekkno' Tanje tada jako popularni Mario de Bellis, potpomognut warm up-om uvijek odličnog dj Kikija na hvarskoj Venerandi okupio razigranu dalmatinsku party strukturu.

Atmosfera živopisnih boja i zvukova pod vedrim nebom punim zvijezda, otoku je dao timbar dalmatinske Ibize u što se Hvar mogao pretvoriti da gradski oci daljnjih godina nisu sustavno spriječavali razvoj otoka u tom smjeru. Nastavilo se u zoru na jednom od najboljih pitkih aftera u bogatoj povijesti otočkih i inih zbivanja. Stizalo se brodovima, jahtama, automobilima, motorima a i pješke u obližnji morski raj Pokonji dol. Unatoč jakom suncu stotine peglača prepustilo se uživanju u morskom eksterijeru. Zbivanje je netko proglasio elektro Woodstockom 90-tih. Turneja tog facinantnog ljeta nastavila se na otočiću Proizd u korčulanskom arhipelagu na LIQUID PLANETU uz Chris Disa, Felvera, Frajmana i dr, a onda je koncem kolovoza hotel Medenu pokorio belgijski dj guru Bert Brill iz Natural Born Groovesa. E da, lijepa i slatka nostalgija ili kako sam nedavno napisao u scenariju jednog kratkog filma a može se preslikati na partije:' …o sjajna li su bila obećanja jučerašnjih dana koja su se ipak pretvorila u ne baš veselu stvarnost sadašnjice ali izuzetnih momenata ima i danas pa se njima i te kako treba radovati'. the end

 

//by capcap014

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2