Skip to main content
  • Dimitri from Paris
  • 23.08.2011.

Dimitri from Paris oduševio na San Pellegrino festivalu

Prošli petak i subotu istoimena plaža u Umagu je ugostila San Pellegrino Beach Festival.

Naslovna foto

Dimitri from Paris

Vikend za glazbene sladokusce obojili su glazbenici, producenti i DJevi iz sedam europskih država. Prvi vrhunac u petak je bio nastup britanskog dueta Smoove + Turrell, koji je spremio odličnu uvertiru za nastup Jamiea Lewisa, ćiji su set mnogi posjetioci ocijenili kao najljepše iznenađenje festivala. Slično je dan kasnije oduševio i prvi headliner dvodnevnog eventa, francuski vitez kulture Dimitri from Paris, koji je na plažu sv. Pelegrina došao već oko ponoći, pa je tako imao mnogo vremena za druženje s Playboyevim zećicama i oduševljenim fanovima. U isto vrijeme mogao je popratiti i nastupe grčke grupe Timewarp Inc., te mladog Alda Morra, koji mu je odlično pripremio teren.

Dimitri from Paris

U svom trosatnom nastupu, prvom u Hrvatskoj, Dimitri je odabrao najbolje iz svoje bogate disco-house kolekcije te predstavio i više manje sva svoja ključna izdanja, a publika ga je na kraju nagradila sa petminutnim stojećim pljeskom. San Pellegrino se u prvom izdanju svakako predstavio kao jedna od najosvežavajućih glazbenih priča ovog ljeta u regiji, koju oni, koji vole kvalitetni, organski house zvuk, ni ubuduće nikako ne smiju propustiti.

Fotogalerija Dimitri From Paris na San Pellegrinu!

Uživajte u zadnjim ljetnim danima, a mi se ponovo vidimo na San Pellegrinu 2012!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk