Skip to main content
  • 5.09.2022.

Dobar House odredio ton nadolazeće house sezone

Svakim novim izdanjem Dobar House uvjerljivo postaje sve Bolji House

Piše: 


Održano je još jedno izdanje Dobrog Housea, ovog puta uz vatrenu kombinaciju hrvatsko-talijanskog lineupa koji je sjajnim nastupima otvorio predstojeću sezonu elektroničke glazbe.

Talijanska house atrakcija Dirty Channels predvodili su večer kao headlineri, a njihovi su se efektni zvukovi slobodno kretali od house do techno okvira. Ovaj producentski i DJ dvojac po prvi je puta nastupio u Zagrebu, što im je ukupno treći nastup u Hrvatskoj uz prijašnja gostovanja na festivalu Defected Croatia.

Kažu da su ugodno iznenađeni vibrom hrvatske publike kojoj su prilagođavali glazbu, kako i atmosferom koju su stvorili svi setovi te večeri, a posebno ih je impresioniralo atraktivno i elegantno mjesto održavanja, Peti Kupe.

Izvrsne je setove imao i hrvatski dio lineupa kojeg je činio Hrwoe uz dance ritmove te organizatori Tom Bug i ambiciozna mlada nada hrvatske DJ scene Elena Mikac koji su vrhunskim B2B setom večer priveli kraju, a sezonu koja nas čeka tek započeli. Glazbeni repertoar pokrio je i underground trake i poznatije hitove u svijetu house glazbe.

Nadolazeći planovi organizatora su nastaviti obogaćivati lineup Dobrog Housea još zvučnijim imenima, proširivati kapacitet eventa, a u ne tako dalekoj budućnosti nas očekuje i festival na hrvatskoj obali.

Nakon cjelovečernje glazbene euforije, Dirty Channels zaključuju kako bi se definitivno ovdje vratili, a organizatori uspješnost eventa na ljestvici od 1 do 10 ocjenjuju sa 38!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk