Skip to main content
  • Echo Festival

Festivalsku sezonu otvorio Echo Festival

Echo Festival je novi  festival elektronske glazbe koji na prekrasnu makarsku plažu dovodi neka od najsvježijih i najboljih imena europske house, tech i bass scene. Tokom tri dana, na dva stagea, od 22. do 24. lipnja, uz najniže festivalske cijene postavlja Makarsku u sam vrh hrvatske festivalske ljetne ponude.

Piše: 

Naslovna foto

Echo Festival

Oko 800 ljubitelja elektronske glazbe uživalo je jučer u suncu, moru i plesu na makarskoj plaži Buba Beach na prvom danu Echo Festivala. Na tri festivalske bine mladi posjetitelji, mahom iz Velike Britanije, mogli su čuti neka od najsvježijih imena britanske klupske scene. Sinoć su se, među ostalima, na DJ pult popeli Pariah, Mandy Jordan i DoubtingThomas, a domaće su boje branili Petar Dundov i Toni Juranović.

Mješavina funka, soula, hip hopa i reggaea savršeno je pristajala zavrelom popodnevnom suncu iz izležavanju na plaži, dok su plesniji zvukovi housea, techa i bassa rasplesali prisutne do jutarnjih sati.

Echo Festival, na jednoj od najljepših jadranskih plaža, sve do nedjelje pružit pružit će svakodnevno 16 sati glazbe (od podne do 5 ujutro). Pored glazbenog elementa, Echo Festival uključuje cjelodnevni bungee jump te niz vodenih sportova; jet-ski, tubing i para-sailing.

Ono što čini Echo Festival drugačijim od ostalih ljetnih događanja jest odmak od komercijalnog zvuka i fokus na kvalitetnim izvođačima čije vrijeme tek dolazi, prijateljska i intimna atmosfera malog festival te cijene prilagođene domaćoj publici.

Sa cijenom ulaznica za državljane zemalja bivše Jugoslavije od samo 75 kuna na dan i festivalskom ulaznicom od 180 kuna za tri dana, Echo Festival je daleko više od ostalih festivala izašao u susret domaćoj publici. Cijene smeštaja su isto tako prihvatljive: kamp u hladu i na 100 metara od festivalske plaže stoji oko 75 dok su apartmani u blizini oko 150 kuna po osobi, po noćenju.

Ne propustite prvi val Echo Festivala!

FOTOGALERIJA DAN 1

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2