Skip to main content
  • alt

Fotke milijunskog partyja na ulicama Zuricha

Potrefilo li ti se da budeš klinac u 90-ima i još k tome zaljubljen u elektroniku vjerojatno si posjetio neke od najboljih undergorud partyja ikad.

 
Možda si upravo tada prvi puta čuo za Street Parade, party u Zurichu, započeo prije 14 godina, koji je od skromnih prvih 1000 posjetitelja evoluirao sve do milijunskog eventa.

alt

 
Ono što gledaš čini se kao zapravo zanemarena dvojnica Love Paradea, njena dopplegangerica preslikana na druge ulice, na kojoj je ove godine oderalo 6 pozornica s 20 švicarskih i internacionalnih umjetnika a uokolo je cirkuliralo 26 golemih kamiona, s još većim zvučnicima, nazvanih Love Mobiles.
{youtube}aiRSiNuPRMc{/youtube}
 
No ono što je posebna ludnica je da DJ-i sviraju potpuno i aposolutno free, nitko ne traži honorar i javljaju se sami kako bi postali dio ovog masovnog plesnog pokreta koji se prelijeva urbanim prostorom švicarske financijske prijestolnice. Ove godine 29. kolovoza između ostalih party su vodili Felix Krocher, Nina Kraviz, Tale Of Us, Luciano i Steve Lawler.
 
Ekipa se krenula skupljati već izjutra i kako je prije podne već živa dosegla 30-ak celzijusa pošteno je upeklo. No odlična organizacija je omogućila svima da dođu do vode i do nečega za pod zub na okolnim štandovima. 500 članova policijskih snaga pazilo je na milijunsku masu i fantastično je da je samo troje ljudi privedeno zbog ekscesa. Kako je bilo ekipi koja je potegla odasvuda da pleše pod otvorenim nebom i koja je grad na neko vrijeme pretvorila u jednu veliku rasplesanu hidru pogledajte u galeriji! Nadamo se da se sljedeće godine vidimo na ovom užarenom plesnom betonu!
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2