Skip to main content

Heineken Thirst Studio – Aurora, Primošten

Preko 3.000 ljubitelja dobre glazbe uživalo na glavnom događanju Thirst Studija održanom 5. kolovoza u Aurori.

Piše: 

Naslovna foto

Sharam


Na najvećem partyju sezone održanom 5. kolovoza u primoštenskoj Aurori Heineken Music proslavio je završnicu putovanja Thirst Studija 2006. u Hrvatskoj. Nakon tri Thirst Studio Sessiona održanih u Dubrovniku, Rijeci i na Zrću, gdje su ljubitelji dobre glazbe imali priliku uživati u nastupima nekih od najvećih svjetskih DJ-a, Thirst Studio priredio je vrhunski glazbeni spektakl u Aurori. Aurora je bila pretijesna za sve koji su htjeli uživati u odličnoj izvedbi nekih od najboljih DJ-a na svijetu. Zvijezde večeri bili su Sharam (Deep Dish), Soulwax, Nic Fanciulli i hrvatski pobjednik Thirst Studija Seraphim Codex. Svi znaju za Deep Dish – vodeći dvojac dance glazbene scene, dobitnike Grammyja i brojnih drugih međunarodnih priznanja. Na Thirst Studio partyju u Aurori nastupio je Sharam Tayebi iz poznatog dvojca koji je izveo nadahnutu glazbu Deep Disha i držao fanove na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati.

 
Ljubitelji dobre glazbe također su imali priliku uživati u nastupu Soulwaxa u Nite Versions (live) obliku. Soulwax su svojim nastupom dokazali da su pravi inovatori glazbe koji neprestano nastoje pomicati granice u glazbi. „Nite Versions“ je njihov najnoviji album,  remiks prethodnog albuma „Any Minute Now“ napravljenog za klubove i izvođenje uživo. Soulwax izvode „Nite Versions“ isključivo nakon ponoći a publika u Aurori oduševljeno je prihvatila njihov pomalo eksperimentalni glazbeni koncept.
Prilikom rasprava o tome tko je najbolji nadolazeći talent house glazbe kroz protekle tri godine, jedno ime se stalno ponavlja: Nic Fanciulli. Nic je mladi DJ i producent sa svježim pristupom glazbi kojom se počeo baviti sa samo 16 godina. Postao je stalni DJ u Club Classu u Kentu (Engleska) sa samo 22 godine. Nic je već nastupao u nekima od najboljih klubova na svijetu a u Aurori je dokazao zašto se neprestano spominje kao jedan od najboljih.

Uz DJ zvijezde, u Aurori je nastupio hrvatski pobjednik Thirst Studija 2006., Robert Imbrišić umjetničkog imena Seraphim Codex. Iako ovo nije bio Robertov prvi nastup pred prepunim klubom, ovog se puta predstavio kao Thirst Studio pobjednik i fanovima pokazao zašto ga je BT proglasio najboljim. Thirst Studio nastavlja Heinekenovu tradiciju podupirući originalnu glazbu kroz suradnju s najboljim svjetskim stručnjacima te pruža mogućnost talentiranim glazbenicima da razviju svoje karijere. Ovogodišnji projekt Thirst Studio predstavlja odgovor na brze promjene u glazbenoj industriji i preokret u načinu uživanja u glazbi.
Thirst Studio izrastao je u projekt koji nezaustavljivo mijenja glazbenu scenu i način na koji se glazba konzumira. To dokazuju impresivne brojke od više od 300,000 ljudi koji su prisustvovali događanjima Heineken Thirsta, i više od 7,000 neafirmiranih DJ-a i glazbenika koji su sudjelovali u programu Thirst do sad.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web