Skip to main content
  • 8.10.2017.

Jake policijske snage prekinule ZagrebTribes

Ono što je trebalo biti slavlje underground kulture 30.09. u Zagrebu, pretvorilo se u pravu dramu.

Piše: 


ZagrebTribes je na 4 floora trebao okupiti DJ-e techno, bass, psytrance i dub žanrova, a održavao se na Savi, no policija i neidentificirane sile nisu to dopustile, pa pročitajte iz ruku organizatora "Irie Garden" što se točno dogodilo te noći.

"Ako ništa drugo, cijeli Zagreb nas je čuo, pa su barem konačno slušali neku dobru mjuzu!!! Nevjerojatna žalost i tuga, da nakon svih izganjanih dozvola i uloženog truda, rada i ljubavi smo sve morali završiti u 3h ujutro! 🙁 Nismo mogli nastaviti jer je bilo preko 100 prijava u gradu Zagrebu za event, i javili su nadležnoj policiji Velike Gorice (policijske u kojoj smo prijavljivali) da nas hitno moraju ugasiti uz prijetnje da će nam poslati interventnu policiju, napraviti raciju i napisati nam veliku kaznu! Nismo mogli riskirati sigurnost svih nas koji smo tamo bili! Pa sada je pitanje, draga državo/policijo i slični

A GDJE DA SE MI MAKNEMO DA VAMA NE SMETA?!

Ni ono što sami dozvolite ne možemo održati?! Nemoguće je da je nekome na više od 5km smetala buka! Ali mi ne odustajemo! Ispričavamo se svima koji nisu uspjeli nastupiti, kao i svima vama koji ste došli i podržali nas usprkos zlim silama koje su nas zaustavile! Energija je bila divna i zaslužujete OGROMNO HVALA NA TOME!!! I mi ne odustajemo i idemo dalje!!!!! Pa vas ovim putem pozivamo da bacite LIKE na naš page i pratite kada imamo novo plemensko okupljanje na lokaciji s koje se ne mičemo barem 2 dana!! 😀 Hvala vam još jednom od <3 svima!!! Jedna ljubaf!

UNITED WE STAND, DIVIDED WE FALL!"

Objavu možete pročitati ovdje.
 

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.