Skip to main content
  • Ambasada Gavioli
  • 17.04.2012.

Kvalitetno prisjećanje na prošla vremena

Pravi je užitak bio biti dio partyja kao što je u subotu bio Golden Days u Ambasadi Gavioli. Ime partyja nije izabrano slučajno; u tom poznatom, neponovljivom klubu cijelu je noć posjetitelje grijala glazba velikih imena „domaće“ elektronske scene, s naglaskom na doba kada su techno i house glazba bile u svom najbujnijem cvatu.

Naslovna foto

Ambasada Gavioli

Party na Golden Lounge flooru otvorila je Virgin Helena, ispunivši ubrzo dancefloor vibracijama svog melodijoznog, poskakujućeg i profinjenog techna s kratkim, povremenim izletima u house. Oduševljena rulja se nastavila kretati uz zvukove Sputnika koji je odvrtio nekoliko kultnih stvari kao što su White Power i The Compass. Kada je Petar Dundov preuzeo gramofone posjetitelji su već bili potpuno raspamećeni. On je u svom poznatom i jedinstvenom stilu nastavio održavati atmosferu do koje su doveli dama Helena i S(vemirski)putnik.

Ambasada Gavioli

U središtu noći iza gramofona je stala Lucca, plavokosa DJica iz Češke, i svojim hard-technom pružala užitak tvrdokornim ljubiteljima glasnog elektronskog zvuka. Ona je jedina svirala s laptopa dok su se svi ostali potrudili da donesu barem dio ploča iz svojih kolekcija, po kojima je gramofonska igla strugala nekad davno, kako bi potpuno dočarali zlatne dane, kada je vinil bio jedini medij svih DJ-a. Psiho je završio ovosubotnju sagu koja je pokušala prepričati one lude dane kada se zabava nije prekidala nikada, osim eventualno da se malo odspava. Najsmješnije je što su takvog okorjelog techno manijaka sa floora otjerale dvije zaštitarke!

Ambasada Gavioli

U međuvremenu se u Privee flooru puštao opuštajući plesni house uz veterane Crazy Lemona i Eddie F. Oba floora, uključujući i vanjski predio za pušače bili su prepuni zanimljivih ljudi. Ambasada Gavioli te noći ugostila je u oko 2,500 posjetitelja iz različitih zemalja. Atmosfera je bila natprosječno pozitivna i podižuća te smatram da bi se brojni složili sa mnom kada bih rekla da se ovakav party već dugo nije dogodio. Bilo je to jedno kvalitetno prisjećanje na prošla vremena, koja su na trenutak postala sadašnjost.

FOTOGALERIJA

{youtube}rnDrP2JB8sQ{/youtube}

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju