Skip to main content
  • 6.11.2010.

Lady Gaga oduševila svoja mala čudovišta (+ video prilog)

Sinoćnji nastup Lady Gage nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Piše: 

Naslovna foto

Lady Gaga

“Gaga se na pozornici omotala slovenskom zastavom te nagovarala muški dio publike da pokaže penise jer je, kaže, čula da Hrvati imaju što pokazati. Pjevačica se i bacila s pozornice dok su je vjerni fanovi spremno dočekali, sve pod budnim okom zaštitara.” – prenosi Index.hr .

Histerija oko nastupa Lady Gage se mogla osjetiti na dan nastupa, kada su horde obožavatelja već u jutarnjim satima okupirale zagrabačku Arenu. Veliki broj je čekao ispred hotela The Regent Esplanade, međutim Lady Gaga je sletjela sa svojim privatnim zrakoplovom par sati prije nastupa i direktno se zaputila na tonsku probu. Sve u svemu fanovi su jučer dobili ono što su priželjkivali, spektakl koji naliči dodjeli MTV nagrada, u kojemu se scenografija čak četiri puta mijenjala tijekom nastupa. Pogledajte video u prilogu.

{youtube}V_atNocMk3Y{/youtube}

Lady Gaga je večer prije koncerta u Zagrebu viđena kako izlazi iz Abbey Road studija u Londonu. Glasnogovornik zvijezde je potvrdio da snima novi album “Born This Way” diljem svijeta koji će svijetlo dana ugledati nekada sljedeće godine.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2