Skip to main content
  • 25.08.2009.

Osvrt na “i” – Papaya i Green Beat Festival

Klub Papaya (Hrvatska) i Tuborg Green, već drugu godinu za redom organizirali su festival pod nazivom Tuborg Green Beat koji obilježava ljetnji vrhunac sezone. Ove godine festival se održao od 12. do 15. kolovoza.

Piše: 

Naslovna foto

Eric Prydz

Za prvi dan festivala organizatori su izabrali Swedish House Mafiu (Axwell-a, Ingrosso-a i Angelo-a) da otvore ovaj događaj.

Trenutno najtraženiji svjetski producenti i DJ-i, popularni Šveđani potvrdili su svoj prvi termin ljetnje turneje upravo u klubu Papaya. Pozitivna energija koju prenose iz kluba u klub u cijelom svijetu stavili su ih u sam vrh najtraženijih i najzaposlenijih DJ-a.

Kako je izgledao njihov nastup? „Prašili“ su od dva sata poslije ponoći pa sve do zore i izlaska Sunca, obožavateljke su sa njima plesale na bini, a u prepunom klubu Papaya publika nije željela da čuti kraj nastupa ove popularne trojke. Sigurno je da nastup Swedish House Mafie u Papayi nije bio još jedan u nizu DJ setova koji se ovog ljeta mogu čuti na jadranskoj obali, a da je oduševljenje i poštovanje bilo obostrano potvrdio je i Ingrosso svojim uzvikom: Ovo je najbolji party na kojem smo svirali!  

Druga večer festivala obilježena je nastupom Eric Prydz-a, prošlogodišnje najveće zvijezde Tuborg Green Beat-a, koji je i ove godine pozvan da nastupa zbog izuzetnog interesa publike. Uz njegov muzički izbor u Papayi je plesalo gotovo 4000 posjetitelja koji su ovacijama pozdravili početak svirke tvorca velikih klubskih hitova „Call on Me", „Proper Education" i „Pjanoo".

Više o čitavom događaju na clubbing.rs .

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk