Skip to main content
  • 29.06.2024.

Posjetili smo The Spirit of Nature: Keep the Spirit alive! Živjela Šumica!

U prostranom dvorištu paintball kluba Guerrilla dočekali smo prvi ovogodišnji The Spirit of Nature, a paintball klub je istovremeno slavio i 25. godišnjicu od svog osnutka

Razlog promjene lokacije je ono grozno nevrijeme prošle godine koje je devastiralo Šumicu Jankomir, gdje je uostalom i rođen Spirit.

Šumica je bila dom nekoliko partija godišnje, gdje se puštalo od house-a pa do techna, za svakog ponešto, sa mjerom i emocijom/pričom za dobar ples. Svojevremeno se tamo održavao i Zagreb Tribes, prilikom čega je napravljeno i nekoliko floorova do kojih ste stizali lijepim šumskim stazicama. Šuma je prigušivala zvuk prema vani, a naglašavala ga prema unutra, tako da su floorovi bili više-manje neovisni jedan o drugome.

A Šumica je pak sa godinama postala sinonim za Spirit

A Šumica je pak sa godinama postala sinonim za Spirit. Kad se sjetim tih finih vibracija unutar floora, osušenih mekanih borovih iglica po podu i nekih od najnevjerovatnijih zora koje sam dočekao u životu.. Ma..

Prošlog vikenda za nas su vrtili Pox (umjesto Buca), Marcela, Discopolis b2b Hyvan, Steel, Bazement Stuff, Sempa, Kiki i Fri.

Zvuk je bio dobar, za čije fino ugađanje možemo zahvaliti Andreju, a vizuali su se lijepo ocrtavali po podiju i na krošnjama stabala. Dim mašina je radila svoje, a ugodan vjetrić tu i tamo nas golicao. Dosta dobar ambijent 🙂

Najveće blago večeri vidimo u ljudima koji su se pojavili. Iako vidljivo raznovrsnih ukusa u stilovima muzike, došli su podržati nešto što im je drago i u što vjeruju, gdje se osjećaju slobodno i dobrodošlo. Takvi ljudi oplemenjuju svaki event i uvijek možemo računati na njih.

Keep the Spirit alive! Živjela Šumica!

*Stavovi izneseni u članku ne odražavaju stavove redakcije portala, već su to osobni stavovi autora članka

halloween boog desk
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.