Skip to main content
  • 4.03.2014.

Roman Flugel održao radionicu i rasplesao Sirup

Njemački producent i DJ Roman Flügel ovaj je vikend Zagrepčanima pružio pravu glazbenu poslasticu.

Piše: 


Nakon radionice u kinu Europa u kojoj je dva sata pričao o svojoj umjetničkoj evoluciji, svoje je gramofone premjestio u popunjeni klub Sirup i rasplesao prisutne do ranih jutarnjih sati.

U glazbenim krugovima poznat kao kameleon, osoba koja je kroz svoj glazbeni rad protkala nemali broj žanrova, svaki pod različitim alter egom, u popunjenoj je dvorani Müller dao uvid u svoj proces stvaranja, način na koji pristupa produkciji i pjesmama te što se mijenjalo od njegovih početaka ranih 1990-ih do danas. S Romanom su razgovarali Eddy Ramich i Jan Kinčl Zero, koji su u Sirupu nakon Romanovog seta preuzeli DJ pult i s rasplesanom publikom dočekali zoru. Sergej Snooze bio je zadužen za zagrijavanje plesnog podija potpuno rasprodanog kluba.

Oni koji su propustili radionicu i party i dalje mogu postati dio Red Bull Music Academy svijeta, projekta koji svake godine u različitom gradu okuplja mlade instrumentaliste, producente, vokaliste, DJ-e i ostale glazbenike, neovisno o žanrovskom opredjeljenju, koji mjesec dana surađuju, razmjenjuju ideje i žive pravu glazbenu avanturu.

Pogledajte fotogaleriju.

Red Bull Music Academy se ove godine održava u Tokiju, a prijave su do 18. ožujka otvorene ovdje. Kako Akademija izgleda pogledajte u dugometražnom filmu What Difference Does It Make? dostupnom online putem rbma15.com.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2