Skip to main content
  • 27.06.2011.

Splitski Hemingway proslavio 3. rođendan

25. lipnja pred publikom splitskog Hemingwaya nastupili su Makao bend sa najpoznatijim vocal house hitovima, te DJ Joe2Shine koji je svoj nastup započeo dolaskom party robota Master Blastera.

Piše: 

Naslovna foto

Hemingway Split


Cijelo su događanje dodatno začinili party efekti poput konfeti bomba, lasera, te CO2 topova koji su publiku bacili u delirij. Jedna od novosti na ovim prostorima, viđena samo na Ibizi, upravo su efekti CO2 topova koju je publika prihvatila sa oduševljenjem.

Velika pažnja ovog događaja bila je usmjerena na promociju prvog HR koktela – Crocktaila. Zanimljiva priča oko nastanka prvog hrvatskog koktela počinje 2003. godine, no svoju realizaciju dostiže slučajnim spletom okolnosti tek 2008. godine u Splitu. Mješavinu pića kreirao je najpoznatiji hrvatski mixolog Marin Nekić. Piće sadrži sastojke koji se u Dalmaciji mogu pronaći na svakom koraku i predstavljaju dalmatinski način života.

Uskoro donosimo čitavu priču oko Crocktaila. Pogledajte fotogaleriju!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2