Skip to main content
  • argonaut
  • 9.07.2011.

Treći dan The Gardena: Glazbenici raspametili posjetitelje

Šesto izdanje The Garden Festivala doživilo je svoj vrhunac u petak 8. srpnja nastupima Tensnake live i zatim legendama house scene u posebnom projektu "Larry Heard featuring Robert Owens". Pjevalo se i plesalo ovaj petak na The Garden Festivalu, potpuno ispunjena festivalska zona obilježila je odličan provod pod ovogodišnjim motom "Back to our Roots".

Piše: 

Naslovna foto

Argonaut


Somersby main stage je u večernjim satima dobro razdrmao Tensnake, predstavnik novog vala house zvuka koji je pokazao zašto je toliko cijenjen DJ i producent. Tensnake je ekstatičnom DJ setu ekskluzivno predstavio nekoliko novih stvari uz nezaobilazan hit "Coma Cat" koji već više od godinu dana predstavlja pravu bombu moderne plesne glazbe.

Zatim na pozornicu dolazi rijetka eksluziva, zajednički nastup Larry Hearda i Roberta Owensa. Dok je Larry Heard vrtio kultne underground ploče koje su vratile sve plesače u zlatno doba Chicago house zvuka, Robert Owens je pjevao u svom prepoznatljivom i moćnom stilu, vidno inspiriran samim ambijentom. Prije nastupa izjavio je: „Oduševljen sam ovom destinacijom, neiskvarena je i predivna, a The Garden Festival je za mene izuzetno ugodno iznenađenje".

Riječ je o jednom od najupečatljivijih vokala u house glazbi još od davne 1985. godine kada se je kreirao elektronski plesni zvuk. Ovaj nastup ostat će dugo u pamćenju posjetitelja i u potpunosti je ispunio očekivanja i opravdao ovogodišnji moto The Gardena "Back to our roots". Popodnevni Agronaut boat party  bio je u znaku nastupa Tensnakea. Partiji na brodu postali su nezaobilazan i vrlo popularan dio ponude The Garden Festivala, za koje se uvijek traži karta više.

Fotogalerija trećeg dana!

Vesela i suncem ozarena publika iz cijelog svijeta definitivno će opet prenijeti glas o The Garden Festivalu i ljepotama naše obale a domaća publika više ne mora putovati u inozemstvo do bi plesala ovako kultne DJ-e i bandove.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2