Skip to main content
  • 6.03.2014.

Turneja PlayOnea po Hrvatskoj i regiji

Idejni koncept producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" & DJ Fresh Jay) da, osim na inozemnom tržištu, napravi turneju u Hrvatskoj i regiji, pokazao se i više nego uspješnim.

Piše: 


Nedavni nastup u klubu Alcatraz – Bjelovar popraćen je neviđenom euforijom i atmosferom koja je podsjećala na najbolje partyje elektronske glazbe. Gotovo je impresivno kako je bjelovarska publika reagirala na zvukove PlayOneovih i aktualnih svjetskih klupskih hitova, što dokazuje da i u Hrvatskoj postoji velik dio publike koji je željan klupske glazbe i spektakla na visokom nivou.

PlayOneova interakcija s publikom, live segmenti nastupa, ruke u zraku, MC-anje, rap dionice i euforično skakanje u ritmu PlayOneovog seta, najbolje opisuju što se događalo tu večer. Budući da su godinama skupljali iskustvo, između ostalog, surađujući i s nekim od najznačajnijih svjetskih glazbenih imena, kao što su house diva Barbara Tucker, zatim renomirani glazbeni producent i dobitnik Grammyja, Andy Wright, frontman popularnog Simply Reda, Mick Hucknall i mnogi drugi, D'Knock i DJ Fresh Jay znaju kako to rade najveći majstori svjetske glazbene scene.

Nastup PlayOnea ne čini samo DJ set vrhunske klupske glazbe, već i spektakularni live show uz Mr. Iggsa na elektronskim bubnjevima i perkusijama te atraktivne plesačice iz plesne skupine First Entertainment, koje svojim sexy koreografijama mame uzdahe svih prisutnih gdje god se pojave. Nakon serije uspješnih koncerata, koje su dosad održali u nekoliko velikih hrvatskih klubova, kao što su zagrebački Green Gold Club, riječki Mistique Club, šibenski Inside Club ili bjelovarski Alcatraz, zaključujemo da PlayOne svojim spektakularnim nastupima jednako oduševljava publiku svakog podneblja, a iza sebe ostavlja prepune klubove.
{youtube}d2uQZA2Zomw{/youtube}

Nakon Alcatraza, PlayOne nastavlja s koncertima po regiji i inozemstvu, a uskoro se očekuje i izlazak video spota za pjesmu "Can I Get Some Love" u produkciji Studija 25, koji će sadržavati najbolje dijelove njihovih dosadašnjih nastupa. Budući da je njihov remiks pjesme "We Can Heal" zauzeo vodeća mjesta na svjetskim top listama, uskoro se planiraju pridružiti i legendama house glazbe na aktualnoj koncertnoj promociji svjetskog humanitarnog projekta „We Can Heal“, iza kojeg stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker te ostali sudionici, kao što su legende klupske scene Frankie Knuckles, DJ Spen, David Morales i mnogi drugi.
{youtube}9HgJs_5rU7s{/youtube}

Pogledajte galeriju slika s energičnog nastupa PlayOnea u klubu Alcatraz.  
Photo by: Marko Pavlić (Digitalni Pixel) i Dario G.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2