Skip to main content
  • policija
  • 9.09.2012.

UES-ov party prekinula policija

Nakon što je otvorenje UES-ove sezone partija premiješteno iz Boogalooa na zamjensku lokaciju u zagrebačku Staru Klaonicu, po običaju na tu je lokaciju i policija stigla vrlo brzo.

Naslovna foto

policija

Iako baš nisam ljubitelj Klaonica prostora u zagrebačkoj Heinzlovoj ulici, ovaj put sam se rado uputila u tom smjeru kako bih čula live act Alexandra Kowalskog i poslušala naše domaće izvođače. Baš kao i prvi put kad sam zašla u taj prostor party je prekinula policija, tako je bilo i ovog puta. U punoj Klaonici posjetitelji se nisu dali smesti u plesnoj misiji sve do 2.50 h kad se Kowalski upravo pripremao preuzeti DJ pult i kad se još jednom taj prostor pokazao kao čista katastrofa.

Blaže riječi za prekid partija koji se odvijao u zatvorenom nema  i za koji je realno da bi ga prekinuli bio dovoljan jedan poziv, jer Klaonica nažalost nema dozvolu za rad.

I dok je Zero objašnjavao Kowalskom zašto policija ispraća ekipu van, još jednom sam se posramila što živim u zemlji gdje narodnjački klubovi bez dozvole rade do kada žele i gdje i dalje caruje mito i korupcija, što nam onda preostaje, umjesto plaćanje ulaznice platiti „pravom čovjeku“.
Nažalost za rizik prekidanja partija mogli su znati oni koji su već upoznati s činjenicom da Klaonica nema potrebne dozvole, ali što je s ljudima koji su na ovaj party potegnuli čak iz Dubrovnika?

Pa ništa, srećom Sirup nije daleko pa smo večer dovršili plešući u prepunom klubu kao i većina onih koje ova razočaravajuća situacija nije uspjela izbaciti iz takta. Nažalost ni prvi, ni zadnji put.

Alexandar Kowalski je na svoju službenu Facebook stranicu stavio otužnu sliku sinoćnjeg neslavnog završetka partija i izrazio želju da se dogovori novi datum njegovog nastupa i tako ispravi nepravda prema fanovima. Djelimo jednake želje do sljedećeg puta u nekom drugom prostoru, gdje ćemo imati priliku uživati do jutra.

 

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop