Skip to main content
  • 13.02.2017.

Vikend retro – najbolji trenuci s partija prošlog vikenda

All nighteri Dundova, Ludviga i Ogia, Labozz-ov rođendan s Uto Karemom, Sputnik, Markus Homm, Andrologic i CET samo su neki od aktera scene čiji su partiji obilježili prošli vikend, a mi donosimo najzanimljivije trenutke.

Piše: 


Zagrebački Depo imao je all nightere. Petak uz techno ambasadora Petra Dundova, a subota s Damirom Ludvigom čiji Astralis uskoro puni 19 godina postojanja. Ludvig je prenio i dio atmosfere, a video pogledajte ovdje.

Za svaku osudu je napad suzavcem na LGBT klub Super Super koji se dogodio u nedjelju ujutro.

Pokraj Varaždina u Enygmi zasvirao je Sputnik, nekadašnji stalni član postave Ambasade Gavioli i jedan od DJ-a zaslužnih za nenadmašne momente u povijesti ovoga kluba. S njim su svirali Gogolesko, DJane Sylph i Renick. Kraći isječak s nastupa Sputnika pogledajte ovdje.

U riječkoj Crkvi prošle subote je Ogi najavio DJ set, te Live P.A. s presjekom nove produkcije. Sve to u sklopu večeri Journey (Putovanje), a publika je mogla čuti svašta od industriala i dub techna, pa sve do ozbiljnog old school i modernog techna. DJ Ogi je dokazao da je, pored toga što je on sam utemeljio techno u ovom kraju, ostao i apsolutni vladar riječke techno scene.

S druge strane na riječku scenu se vratio Pogon kulture gdje je Labozz imao slavljenički party uz gostovanje Uto Karema. Oduševljena ekipa, prepun klub i veselje, što možete vidjeti u više video isječaka u nastavku.

Zadarski Q Bar je partijao na Andrologic & Friends gdje je uz Zadranina zasvirao i CET. Dio uzavrele atmosfere snimio je sam Andrologic..

E! Nights i Family Grooves su u splitskom Kameleonu predstavili Markusa Homma. Plesne vibracije po guštu publike, a za samo jedan djeličak dobrog groovea virnite ispod.

Šaljite nam svoje dojmove, fotografije i video isječke s partija na urednik@klubskascena.hr

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2