Skip to main content
  • 5.09.2019.

Volster, Bebetto i The Fogsellers o posljednjem Dimensionsu u Puli

Dimensions je isto tako jedan od festivala koji je nastao na krilima ekipe Pozitivnog ritma, a upravo završeno osmo izdanje bilo je i posljednje u Puli.

Piše: 


Festival se brine oko lokalne i regionalne scene te pruža podršku razvoju umjetnika što pokazuju brojnim izvođačima koji nastupaju u Fort Punta Christo. Kako je ovo bio posljednji ples u Puli uzeli smo izjave trojice naših izvođača iz Osijeka, Pule i Šibenika pa evo što su kazali redom Volster, Bebetto i Fikcio Monger iz benda The Fogsellers.

VOLSTER

Dimensions festival je vrlo poseban festival koji je u Hrvatsku unazad njegovih 8 godina postojanja uspio dovesti neke od najzanimljivijih i najprogresivnijih imena iz glazbene scene. Vrlo sam zahvalan što su zajedno sa Pozitivnim Ritmom prepoznali moj doprinos hrvatskoj elektronIČkoj sceni te me pozvali treću godinu zaredom da budem dio festivala. Moram priznati da mi je ova godina bila najbolja za svirati na punom Ballroom stageu gdje sam potpuno otpustio kočnice i odsvirao set prigodan za Final Dance!

BEBETTO

Završen je 8. po redu, a ujedno i posljednji Dimensions festival. Uživao sam s oko 8 tisuća posjetitelja i na koncertu otvorenja u pulskoj Areni, i na partijima u tunelima Zerostrasse te na tvrđavi Punta Christo. Puno dobre glazbe, puno nasmijanih lica… sve u svemu pamtit ćemo "the last dance".


Fotografija za vrijeme tonske probe

THE FOGSELLERS

Fogachima je bilo, a kako drugaČije nego fino. Organizacija festivala je vrhunska i dočekani smo onako kako bi to uvijek trebalo biti. Sound na bini vrhunski, isto tako ispred stagea… Usprkos velikoj vrućini ekipica nas je nagradila plesom i pljeskom, ali nedjelja jutro…ja se budim oko osam u hotelu, izlazim na balkon kad ono…magla, i to neka smrdljiva… Kao i svako jutro napravih par minuta vježbe disanja, odjavio se iz hotela, krenuli za Šibenik kad na radiju kažu, ne izlazite iz kuca, zrak je zagađen… Još me guši i bole me pluca …mozda i ne dozivim ovu objavu na KS… (Fikcio Monger)

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2