Skip to main content
  • 20.05.2019.

Završen 10. Student Day Festival – Rudimental i Darius Syrossian oduševili tisuće mladih

Fantastična atmosfera, ogroman broj posjetitelja te izvrsni nastupi obilježili su prvu večer jubilarnog, 10. izdanja Student Day Festivala u bivšim skladištima Exportdrva u Rijeci 17. i 18. svibnja.

Piše: 

Vrhunac prvog dana bio je izlazak na scenu britanskog benda Rudimental koji je prepunu halu bivšeg skladišta na Delti „vrućim“ DJ setom pretvorio u usijani plesni podij na kojem su se tisuće mladih Riječana i gostiju iz drugih dijelova Hrvatske i regije „razbacali“ uz pjesme koje obožavaju milijuni diljem svijeta.

Program na glavnoj pozornici zaključio je DJ Miren Zaverski, no zabava se na pozornici KBS WareHouse nastavila i nakon što je izašlo sunce.

Drugi „stage“ na Delti prvi dio večeri posvetio je hip-hop sceni uz nastup opatijske hip-hop grupe Renikarnacija i zagrebačkih kraljeva trapa High5. Za savršen prijelaz u elektroniku pobrinuo se Mecena eksplozivnom fuzijom house i bass glazbe, a glavne zvijezde večeri bile su dvije poznate dame riječke DJ scene Marina Karamarko i Ana Antonova uz podršku Liminal i KBS Entertainment „crewa“.

Student Day Festival završio je u nedjelju u rano jutro. Mnogobrojna publika ispunila je bivša skladišta Exportdelte dobrom glazbom i tisućama mladih, ali i nešto starijih posjetitelja.

Dok je Main stage odjekivao rockom, brojni lokalni i regionalni DJ-i pretvorili su susjedni KBS WareHouse u veliki plesni podij, stvorivši savršenu atmosferu za nastup zvijezde večeri, slavnog britanskog DJ-a Dariusa Syrossiana. Nakon izlaska sunca, Syrossian je nastavio puštati glazbu na aferpartyju u klubu Crkva, kojim je zaključen jubilarni 10. Student Day festival. Pogledajte video priloge u nastavku!

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2