Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
alt

Aquarius, dva floora, studio 69, pinata, tekila...

Četvrtak, 13 Studeni 2014

I? Priča se po kvartu da si ovaj vikend raspoložen za malo eklektične zabave kad ti je serotonin već u jarku jer se sunce igra skrivača.

 
Nema veze, tako i tako smo većinom ovdje noćne ptice pa po dozu ponoćnog stroba, ove subote 15.studenog,  možete navratiti u kultni zagrebački Aquarius. Možda su nazivi floorova A1 i A2 ali iza njih se skrivaju zanimljive vikend pustolovine. 
 
Na prvom flooru čeka vas „STUDIO 69 / THALIA'S BDAY BASH“ na kojem ćete svoje money makers tresti na deep i disco a iza pulta staju osnivačica klupskog programa Sound Designers, Thalia, kojoj ovaj party ujedno dublira i kao rođendaska fešta i zajedno s Allegrom čini duo House Sisters.

alt
 
Tu ćemo zateći i Frankieja. Rodom iz Tuzle kao klinca ga je odmah zakačio synth i disco zvuk i kao teenager već počinje s radom na lokalnoj radio stanici. U Frankieovom setu možete naći house i nu disco kao i tech house. Nakon gostovanja na nekoliko festivala unazad par godina baca se u produkciju s francuzom West K i priprema prvo izdanje "Tonite" za MiAudio Music.
 
Za drugi floor si ogrni pončo i stavi sombrero jer je vrijeme za ludilo i loše odluke na partiju naziva  „FIESTA – TEQUILA MADNESS“, na kojem će iza pulta biti Aquariusov rezident DJ Matroda. Planiraš li si reći da ćeš noćas lagano i naručiš pokoju Coronu nemoj se iznenaditi kad ti uz to konobar gurne i free tekilu. Sve frustracije koje si nakupio kroz tjedan i koje ne može riješiti tequila (wow... onda ih je stvarno puno) moći ćeš iskaliti tako da premlatiš PIñATU i uzmeš si poklone iz nje. Dvadesetka za upad i unutra si. Za vas koji bi se poigrali bacite nam namiganac u komentare ispod članka i u subotu ujutro biramo 4 dobitnika od kojih će svaki, uz free upad, dobiti i piće dobrodošlice. Vidimo se na podiju (koliko se vidimo ovisi o količini tequile naravno).