Skip to main content
  • alt
  • 13.11.2014.

Aquarius, dva floora, studio 69, pinata, tekila…

I? Priča se po kvartu da si ovaj vikend raspoložen za malo eklektične zabave kad ti je serotonin već u jarku jer se sunce igra skrivača.

 
Nema veze, tako i tako smo većinom ovdje noćne ptice pa po dozu ponoćnog stroba, ove subote 15.studenog,  možete navratiti u kultni zagrebački Aquarius. Možda su nazivi floorova A1 i A2 ali iza njih se skrivaju zanimljive vikend pustolovine. 
 
Na prvom flooru čeka vas „STUDIO 69 / THALIA’S BDAY BASH“ na kojem ćete svoje money makers tresti na deep i disco a iza pulta staju osnivačica klupskog programa Sound Designers, Thalia, kojoj ovaj party ujedno dublira i kao rođendaska fešta i zajedno s Allegrom čini duo House Sisters.

alt

 
Tu ćemo zateći i Frankieja. Rodom iz Tuzle kao klinca ga je odmah zakačio synth i disco zvuk i kao teenager već počinje s radom na lokalnoj radio stanici. U Frankieovom setu možete naći house i nu disco kao i tech house. Nakon gostovanja na nekoliko festivala unazad par godina baca se u produkciju s francuzom West K i priprema prvo izdanje “Tonite” za MiAudio Music.
 
Za drugi floor si ogrni pončo i stavi sombrero jer je vrijeme za ludilo i loše odluke na partiju naziva  „FIESTA – TEQUILA MADNESS“, na kojem će iza pulta biti Aquariusov rezident DJ Matroda. Planiraš li si reći da ćeš noćas lagano i naručiš pokoju Coronu nemoj se iznenaditi kad ti uz to konobar gurne i free tekilu. Sve frustracije koje si nakupio kroz tjedan i koje ne može riješiti tequila (wow… onda ih je stvarno puno) moći ćeš iskaliti tako da premlatiš PIñATU i uzmeš si poklone iz nje. Dvadesetka za upad i unutra si. Za vas koji bi se poigrali bacite nam namiganac u komentare ispod članka i u subotu ujutro biramo 4 dobitnika od kojih će svaki, uz free upad, dobiti i piće dobrodošlice. Vidimo se na podiju (koliko se vidimo ovisi o količini tequile naravno).
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2