Skip to main content
  • alt

Besplatno na Bačvice Beach Festival

U svom drugom izdanju, 1. i 2. kolovoza, Bačvice Beach Festival ponudit će gostovanja renomiranih umjetnika elektronske glazbe. 

 
Uz već najavljene headlinere poput baruna techno glazbe Davea Clarkea; najboljih producenata i remiksera brekbeata svih vremena Stanton Warriorsa, najistaknutijeg predstavnika berlinske techno scene Alexandra Kowalskog, te francuskih zaljubljenika u Hrvatsku Jean-Marieja Konea i Manua Lokolea, na stage će i osam regionalno poznatih imena elektro scene.
{youtube}dg6c99EtyFE{/youtube}
 
Tako će se petorici veličanstvenih pridružiti organizator festivala i dugogodišnji DJ Pero-Fullhouse, zatim Speedy – jedan od najmarljivijih beogradskih promotora koji tamošnju scenu drži budnom u svakom trenutku; Edy C. iz Šibenika, producent, DJ i vlasnik  Decoded Recordsa; Silvio Hrabar, povratnik na scenu koji je posljednjih godina razvio vrlo uspješnu etiketu Family Grooves. Na line upu se još nalaze i ambasador elektronske glazbe, novinar i kroničar noćnog života Barcelone Mark J. aka Supagroove, te Okac, Galinac Galinac i Jolly Joke.
{youtube}rtn5BfzaAOM{/youtube}
 
U prodaji su trenutno festivalske ulaznice po 149 kuna za ex YU tržište, a možete ih kupiti online na www.entrio.hr  i u njihovim poslovnicama www.entrio.hr/outlets  te u u sistemu www.ticketshop.hr kao i u poslovnicama CD shopova Dallas, Dancing Bear i Tisak media kioscima.  Mi pak dijelimo 4×1 festivalsku ulaznicu, a sve što trebate jest zalijepiti  traku kojeg od gostiju festivala u komentar ispod članka te pozovite  prijatelje da vam nabace na taj isti. Četiri komentara s najviše lajkova osvajaju ulaznicu, a dobitnike objavljujemo u srijedu, 30. srpnja, tijekom prijepodneva.
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2