Skip to main content

Borovo Giveaway: Osvoji paket Startasica

Borovo d.d. najpoznatiji je proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama, a u Giveawayu je odlučio nagraditi vjerne fanove našeg portala

Piše: 

Borovo je u Giveawayu pripremilo vrijedne nagrade:

1. nagrada – poklon bon 400 kn za Startasice
2. nagrada – poklon bon 200 kn za Startasice

Kako do nagrada?

Kako biste sudjelovali u Borovo Giweawayu potrebno je posjetiti naš Instagram i odigrati sukladno pravilima.

VIŠE O BOROVU
Osnovano 1931. godine sa sjedištem u Vukovaru, Borovo je tijekom proteklih godina izgradilo svoj identitet, ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji stvaranjem moderne, urbane, sportske i certificirane sigurnosne i radne obuće.

Borovo cipele postale su dio života mnogih naraštaja i sinonim su za kvalitetu. U njihovoj proizvodnji koriste se samo materijali prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

Slijedeći ideju jedinstvene kvalitetne obuće, naši dizajneri stvaraju jednostavnu, ali modernu i udobnu obuću izrađenu s posebnom pažnjom i ljubavlju, obuću koja prolazi kroz najmanje 20 brižnih ruku. Takva proizvodnja rezultira stvaranjem poznatih marki kao što su Startas, Boromina, Borosana, Rubber, The Big Blue, My Ballerinas i BQueen.

Borovo stalno stremi prema vrhunskoj kvaliteti, tehnologiji te istraživanju i razvoju proizvoda. U posljednjih nekoliko godina značajna su sredstva uložena u opremu, tehnologiju i know-how. Proizvodni kapaciteti godišnje dosežu i do 1 milijun pari obuće.

Glavni prodajni kanal je vlastita maloprodajna mreža koju čini 74  trgovine u Hrvatskoj. Veleprodaja je također značajan dio naše prodaje i u njoj smo stekli povjerenje
velikih tvrtki koje koriste našu obuću u svakodnevnom radu. U posljednje dvije godine Borovo se snažno usredotočilo na povećanje izvoza otvaranjem novih tržišta i kroz veleprodajni i maloprodajni kanal. 2020. godine otvorena je web prodaja za područje Slovenije, Austrije i Njemačke.


 

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop