alt

Dijelimo Sonus festivalske upade

Utorak, 04 Kolovoz 2015

Supersonični Sonus festival još jednom će protresti obalu Zrća uz vrhunske svjetske jahače pulteva.

 
Iako tek trogodišnjak, već je ostvario golemi uspjeh i fino se raskomotio na Resident Advisorovoj i Betportovoj listi najboljih svjetskih techno festivala. Ali baš onako komotno... Čaša u ruci, rasplesana stopala na tabureu, sunčane na nosu i sve to.

alt
 
Pet dana, pet noći, od 16. do 20.kolovoza, i tri kluba, Aquarius, Papaya i Kalypso, postat će temporalno-prostorna točka na kojoj se okuplja preko 70 svjetskih elektroničara.
 
Na lineupu su se našli gospodin otac Sven Vath, virtuozni akrobat gramofona Ricardo Villalobos, opskurni doktor minimala Richie Hawtin, golemi Marco Carola, nimalo stereotipni osnivač "Stereotipa" i dvostruki nosioc titule naj DJ-a svijeta, Dixon. Zatim se s Olimpa na Zrće spuštaju i Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame, Apollonia, Bunte Bummler, Chris Liebing, Enzo Siragusa, Jackmaster, Jamie Jones, John Digweed, Joseph Capriati i oh još toliko njih. Za puni lineup skokni ovdje na službene stranice festivala.

alt
 
No da se ne bi svađao sa svojim osobnim bankarom koji ne razumije da ovo nije luksuz već nužda, zaigraj s nama nagradnjaču. Dijelimo 2x2 festivalske ulaznice navedeš li nam troje izvođača Sonus festivala. Cukaj malo frendove za  rukav da skupiš 10 likeova na komentar ispod ovog članka (obećaj svakome da ćeš njega voditi sa sobom osvojiš li karte) i podijeli članak na svom zidu s uključenom opcijom "Javno". Et'ga! Sretno i virni ideš lli na Sonus 12. kolovoza u podne!

Dobitnike biramo metodom slučajnog odabira.
Dijelimo Sonus festivalske upade