Skip to main content
  • alt
  • 4.12.2014.

Dođi u Aquarius na Šibanje

Osjećaš li ga već? Zove li te vikend? Obično započne u jedno ovakvo mirno popodne četvrtka, a do subote se nagomila dok ti se ne učini da ćeš puknuti.

 
Kako ne biste morali nestrpljivo pucati po šavovima pozivamo vas u subotu u jarunsku podružnicu kluba sa najrasplesanije hrvatske plaže, Aquariusa. Sveti Nikola je već podijelio sve slatkiše, ostale su samo šibe, stoga je ovu subotu vrijeme za ŠIBANJE! 

alt

 
Navrati oko 22 i iza pulta ćeš pronaći DJ-a Matrodu tj. našeg domaćeg dečka Matiju Rodića koji se ujedno, s kolegom Martynom Negrom, krije iza imena Drop Dopers i hita koji je pokosio Scenu DISKO. Uopće ne sumnjamo da će i to biti jedna od traka koja će se zavrtjeti u subotnju večer.
 
Uz njega tu će biti i An7onio. Mladi gospodin Antonio Pren iz Umaga poznat je po energičnim setovima u kojima luta od preogressivea do electro housea i dub stepa i jedan je od one svježe mlade krvi koja malo po malo kaplje na scenu. Kako bi i vama nešto kapnulo Aquarius je pipremio rakije za 10 kn skroz do zore.

alt

 
Da ne biste trebali otvarati i zatvarati svoje novčarke (ili u muškoj verziji, kopati po stražnjem džepu hlača) dijelimo vam 4×1 upad za jedan namiganac u komentaru. Naravno metoda odabira je kao i obično vrlo proračunata i stručna… takva da ćemo na eci-peci odabrati četvorku koja uz upad dobiva i piće dobrodošlice (iako sumnjamo da će vam to biti prvo tu večer). Uposlite kapke, namignite nam i naluknite se u subotu u podne kako biste provjerili je li ulaznica vaša. Sretno!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk